• 7955
    galatasaray teknik direktöründen nefret ettiği için galatasaray'ın kaybetmesini isteyenlerin var olduğu sözlük. bu doğal. (?)

    ama ben liverpool gol atınca öndeyiz dedim. sorun bu.

    futboldan bu kadar anlıyorum. 2-0 öndeyiz, şampiyonluk yakın. :(

    beyefendiyim, öğretmen adayıyım, akademik hayatımın akışına göre akademisyen de olabilirim, ideal eş sayılırım, bayanlar eklesin. :(
  • 7958
    liverpool taraftarı galatasaray sempatizanı tiplerin olduğu sözlükmüş :(((( yav he he. aynı zamanda real madrid taraftarı, juventus taraftarı, chelsea taraftarı, barcelona taraftarı, paris saint germain taraftarı, zenit taraftarı, bayern munich taraftarı ve borussia dortmund taraftarı insanların da olduğu sözlüktür. hatta st pauli taraftarının bile olduğu sözlüktür :((( arsenal taraftarları arkadaşlarımızı da unutmamak gerek bu arada. hep bir kışkırtma, hep bir böyle kutuplaşma nereye kadar be sözlük ? liverpool'u sevmişimdir, chelsea'yi de sevmişimdir, hangisi o sene daha iyi top oynuyorsa o takıma sempatim artıyor, ya da barcelona ibrahimovic'i kovduğundan beri real madrid'e sempatim var. ama galatasaray ? galatasaray'a burada olan insanların beslediği şey ne ara sadece sempati olmuştur ? burası sadece beslenen bir sempati sonucu mu bu kadar uzun soluklu olmuştur ? galatasaray sevdadır, bazı kasıt manyakları bunu unutmamalı. iyi futbolu destelemek ya da sempati beslemek ne ara galatasaray sevdasını gölgelemiştir ?

    biraz akıl..
  • 7964
    ağırlıklı futbol, basketbol, voleybol vs. konularında gırla muhabbetin döndüğü, fikirlerin paylaşıldığı, son zamanlarda artan milletin birbirine ayar verme şenlikleri ve tabi ki işin bokunun çıktığı fanboyluklarla beraber başlı başına ülkemizin aynasıdır sözlük. ben şahsen bu durumdan da inanılmaz keyif alıyorum ve her geçen gün sözlüğe daha çok bağlanıyorum. canım sıkkın olduğu zaman hiç tanımadığım etmediğim bir sürü insan mesaj kutumu yeşillendirmiş ben de elimden geldiğince yardım etmeye çalışmışımdır. az önce iki tane entry gördüm ve gerçekten sevgim bir kez daha arttı. arkadaşlar bir çoğumuz farkında değil ama burası sosyal medya üzerindeki en büyük mabedimiz; twitter, facebook palavra lan buranın yanında. ha terimmiş, aysalmış, manciniymiş bunların alayını yemişim be hepsi de bizden daha çok bağlı değil şu kulübe. bu sene şampiyon olamamışız, selçuk, bırak sıçmış siktir et be abi koy götüne gitsin millet 14 sene beklemiş bu sezon da çöpe gitsin be. saçma sapan profesyonelce düşünen adamlar için kalp kırmayın değmez hiç birine. evet terim için de değmez aysal için de..

    bahsi geçen entryler de aşağıda yazıyor, tanımadıkları insanlara yardımcı olan bu güzel insanların kıymetini bilelim.

    (bkz: #1464884)
    (bkz: #1468765)
  • 7966
    birazdan din savaşları çıkacak olan sözlük.

    ayrıca galatasaray bir din bir mezhep gibidir. demiş metin oktay. sanırım ortak paydamız da bu olmalı. ben tribünde omuz omuza verdiğim adamın, tanımadığım ama gol attığımızda deli gibi sımsıkı sarıldığım adamın dindar ya da dinsiz olmasıyla ilgilenmem. benim için galatasaraylıdır.

    ha sosyal hayatta bazı seçimleri yapabilirsin ama o bambaşka bir mevzu. arkadaşını,dostunu farklı seçersin o senin seçimin. galatasaray sözlük'te din,mezhep,inanç tartışması yapmak saçmalık ötesidir. başka sözlüklerle karıştırmayın.
  • 7969
    başka takımlar üzerinden kendi takımını ezen yazarları barındıran sözlük. tamam bayern real en iyi kimse buna itiraz etmiyor. fakat sen niye ısrarla galatasaray'a bok atıyorsun başka takımlar üzerinden. açıkçası dünyada hangi maç olursa olsun ben en çok galatasaray maçlarından zevk alıyorum. sanane bundan? sen kendi evladını başka çocuklar üzerinden ezer misin? bu nasıl bir mantıktır çözemedim.

    başka galatasaray yok sözlük. ona göre.
  • 7970
    galatasaray'ın başarısızlığını isteyen adamlar barındıran platform. mancini gitsin istenir, anlarım; ünal aysal gitsin istenir, anlarım, futbolcu gitsin istenir anlarım da; nedeni ne olursa olsun galatasaray'ın kaybetmesini istemenin ta amına koyayım, 2.'liği de kaybetmesini istemenin taa amına koyayım, rakibinden fark yemesini istemenin taaa amına koyayım.
  • 7971
    liverpool ve dortmund taraftarlarının uğrak mekanı. başka takıma karşı sempati duymayı bile anlayamıyoru ama hadi anladık diyelim. burada şampiyonluğu bekleyenler var. ulan şaka mısınız? diyesim geliyor. neymiş gerrard efsane imiş, kariyerini kupa ile bitirsin imiş. hahah o gerrard'ın türk provakasyonu, galatasaray ve galatasaray'lı futbolcular hakkındaki yazdıklarını git bi oku. ulan üzüldüğün adam şampiyonlar ligi kupasını almış. bu ülkeye böyle bi kupa gelir mi? onun cevabını ver sonra üzül bu adamlara.

    adam galatasaray taraftarı, nasıl başka bir takıma sempati duyar, onu geçtim taraftarı olur anlamak çok zor.

    başka takım sempatizanlarının her entry'lerini seri ofsaytlağımı da itiraf ediyorum.

    ayrıca nacizane görüşümdür, bu bahsettiğim arkadaşlarda kompleks olduğunu düşünüyorum.
  • 7972
    sırf liverpool, dortmund değil, barselona, real madrid, bayern, atletiko madrid gibi türlü türlü avrupa takımının taraftarı -sempatizanlığı geçtim- olduğunu açık açık dile getiren, entrylerinde bu takımlara türlü türlü methiyeler düzen, futbolcularına, değerlerine hürmetler sunan adamlar yazar olarak yer edinmiş.

    hepsini geçtim bu takımların şampiyonluklarını burada kutlayan var yahu! vallahi büyük sınavsın sözlük!
  • 7973
    çoğunlukla futbolun konuşulduğu ve güzide galatasaray taraftarını barındıran özgür spor platformudur.

    hepimiz galatasaraylıyız ve çok seviyoruz galatasaray'ı. ancak hepimiz futbolu da çok seviyoruz ve dolayısıyla futbolu güzelleştiren takımları izlemeyi de seviyoruz. bana kalırsa futbolu güzel oynayan takımlara karşı sempati duymanın bir sakıncası yok. bırakın insanlar istediği yabancı takıma karşı sempati duysun. size bir sakıncası var mı?

    ayrıca "galatasaray taraftarı başka bir takıma karşı sempati duyamaz." görüşünü de yanlış buluyorum. ha evet tabi ki de gidip fenerbahçe'ye sempati duyması abes olur. hatta ona ben de kızarım. ** ama normal bir futbolsever gibi, her galatasaray taraftarının da avrupa'da özellikle takip ettiği ve oynadığı futboldan keyif aldığı, dolayısıyla içten içe başarılı olmasını istediği bir takım olabilir.

    hayır yani sözlükte dortmund'un, liverpool'un ya da başka bir takımın şampiyonluğunu bekleyen yazarların, o takımların şampiyon olması halinde bayrağını alıp taksimde kutlama yapacağını falan düşünmüyorsunuzdur herhalde?

    kardeşim bu alt tarafı futbol yahu. olayı adeta siyasete dönüştürmüşsünüz. yok ona oy veren buna sempati duyamaz falan filan. siyaset değil ki bu. futbol la futbol. büyütmeyin bu kadar böyle ufak tefek şeyleri. hele hele kompleksli olduğunu iddia edenler olmuş bu sempatizan arkadaşlar için. kusura bakmayın da bunu iyi bi güldüm.

    hayır benim de en sevdiğim yemek pilav üstü kuru ama karnıyarık, biber dolması, mantı, kebap da mı yemiyah? **

    neyse, ne demiştik en başta; galatasaray taraftarının bulunduğu özgür spor platformudur efendim.

    not: hiç bir takımın sempatizanı değilim.
  • 7974
    galatasaray taraftarı ve x takımı sempatizanı yazarların olması bence sorun değil hatta galatasaray ve x takımı taraftarı olması da sorun değil. burası galatasaray sözlük ve adamın skalasında galatasaray taraftarlığı da var. 2 kadına aşık olmak gibi. sorun sadece x takımı taraftarı yazarlar olursa başlar ki trollemek içi yazar olan fenerbahçe ve beşiktaşlılar dışında yoktur diye düşünüyorum.
  • 7975
    başka bir ülkedeki başka bir takıma sempati duymanın neden tepki cektiğini anlayamıyorum. liverpool ve dortmund üstünden bahis acılmış, mesela ben de liverpoolu sempatik bulan bi adamım. armasından formasına yada geleneklerine kadar ilgi cekici bir takım oldugunu düşünüyorum. ara sıra maclarını takip ediyorum. düşüncelerimi de zaman zaman burdaki liverpool sayfasına yazmıslıgım da vardır. ama gercekten bunun nasıl bir zararı oldugunu anlayamıyorum. hayır biz liverpool eger bi gun galatasarayla eşleşirse galatasaraya da 5 atsın mı istiyoruz sanıyorlar acaba bu arkadaslar merak ediyorum. yada galatasaray liverpool eşleşmesinde gercekten karsı takımı da inceden desteklediğimizi mi sanıyorlar. hanginiz bulundugunuz şehrin takımına sempati beslemiyorsunuz? mesela ben aydınlıyım. aydınspor kazansın yükselebildiği kadar yükselsin isterim. yada ne biliyim izmirde okuyorum. bu şehrin takımlarından da altay ilgimi çekmiştir. ama benim bu takımlara olan ilgim sadece diğer takımlara olan nötral tavrımdan farklı olacak kadardır. yani denk geldiğinde izlerim. bagımsız maclarını izliyorsam o mac sırasında onların tarafında olurum. ama gunun birinde galatasaray karsısına cıkarlarsa galatasaray bi kamyon dolusu gol atabiliyorsa atsın isterim, galatasarayın her macında istediğim gibi. şimdi ben premier ligi liverpoolun kazanmasını istiyorsam ve bunu da liverpool baslıgına yazıyorsam galatasaraylılıgım mı sorgulanacak. bir kısım yazar bundan neden gocunmuş anlayamadım acıkcası. her turlu düşünce buraya yazılabildiği gibi boyle alternatif konular da yazılabilir konusulabilir. cunku burası bir spor sözlüğü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın