• 1
    tam adı football transfer company olan, almanya menşeili menajerlik şirketi. ellerinde en büyüğü 22 yaşında olmak üzere 20’nin üzerinde futbolcu bulunduruyorlar. gurbetçi futbolcular arasında gelecek vaad edenlerin yanında, yabancı futbolcular ve altyapımızdan futbolcuları da barındırıyorlar. bizi ilgilendiren kısmı ise şöyle;

    oyuncularımızdan gökay güney, ali yavuz kol ve batuhan tekin menajer olarak kendilerini tercih etmiş. fatih hocanın 17 şubat 2019 kasımpaşa galatasaray maçı sonrası bu sene sözleşmesi bitecek olan var dediği kişi an itibariyle gökay güney ve kendisi hala sözleşme imzalamış değil.

    altyapımızda bir zehir var. kulübün buna acilen çözüm bulması lazım. belli ki fatih hoca bu çocukları altyapıya topladıktan sonra gidince altyapıdaki serveti farkedenler yerini almak ve bu futbolcuları da kaçırmak için uğraşmışlar. şu an birden fazla şirkete elimizi kaptırmış durumdayız. bu sorunlar çözülene kadar hiçbir genç futbolcuyu oynatma taraftarı değilim. belli oldu ki yunus’un devre arası alelacele satılmaya çalışılma nedeni de bu durumlarmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın