• 1
    adini miloš obilić'den alan belgrad kulubu. arkan adiyla da bilinen sirp kasabi željko ražnatović 1996–2000 arasi bu kulubun basina geçince 97-98 sezonunda yugoslavya lig sampiyonlugunu kazandirmislardir. sosyalist yugoslavya'nin dagilmasindan bu yana kizilyildiz ve partizan disinda bir kulubun sampiyonluk kazanabildigi baska da bir sezon yoktur.

    edit: elbette sampiyonlugu saibelidir. rakipleri tehdit, yildirma, oynatmama gibi yollarla elde edilmistir. zaten arkan ile baglantisi nedeniyle uefa da obilic'i avrupa kupalarindan men etmistir.
  • 2
    şu an böyle bir takım yok ama zamanında vardı. arkan lakabiıyla anılan boşnak kasabı zeljko raznatovic'in yönettiği, o geberince de en az onun kadar manyak şarkıcı karısı ceca'nın başkanlık ettiği sapkın bir takımdı bu. fener'in zamanında aldığı nikola lazetic buradan gelmişti mesela. arkan isimli yavşak ölünce karısı da satmak zorunda kaldı tabi bu kulübü. ani bir dönüşle zamanında kocasının bosna'da kafa kesecek katil topladığı kızıl yıldız tribünlerine döndü tabi...

    bizi katillkle suçlayan kızıl yıldız tribününün geçmişi katliamdır yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın