• 1
    ea'nin çıkarmış olduğu menajerlik oyunudur.

    bence en güzel menajerlik oyunu. tabi hiç football manager oynamamış olmamdan dolayı olabilir bu yorumum.

    fifamturkey.com sitesinin yaptığı yamalar ile türkiye ligi ekleyebilirsiniz oyuna. ayrıca emre çolak'ın ve semih kaya'nın süper geliştiği oyun.

    ayrıntılar için (oyun, yama vs) mesaj butonumu parlatabilirsiniz.
  • 2
    rezil bir oyun. football manager oyununun almanya'da satilmamasindan ve internetten de indirilip oynanmamasindan dolayi fifa manager 13'ü indirip kurdum ve oynamaya basladim. ilk dakikada ibrahim dagasan'dan serbest vurus golü yiyince kapattim. sonra yine acip bir kac mac daha yaptim. 3d mac moturu bugüne kadar gördüklerimin en kötüsüydü gercekten. kimin ne oynadigi belli degil. o kadar taktik stratejiden sonra topcular deli gibi saga sola kosuyor. bazen siradan bir oyuncu topu kapip 5-6 kisiyi calimlayip golü atiyor, bazen de üst üste kaleciyle karsi karsiya kaciriyorsunuz. o yüzden kafayi yememek icin 3d oynamak yerine isi hayal gücünüze birakmaniz en faydalisi.

    ayrica oyuncular hemen yoruluyor ve toparlanamiyor. yorgun oyuncularla maca devam ettiginde 6-7 tane yiyorsun. acaba antrenman seceneklerinden düzelir mi diye merak ediyorum.

    oyun tam ea sports'tan beklenilen rezillikte. ulan beceremedikleri haldi menejerlik oyunu cikardiklari yetmiyormus gibi bir de football manager'in satisini engellemis adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın