• 1
    hincal uluc'un yeni iddiasi! galatasaraylilarin bitmek bilmeyen fenerbahce kompleksi diye buyurmus kendisi. diger taraftan da fenerbahce'nin taraftariyla en buyuk olduguna falan getirmis lafi. yani iki adet iddia soz konusu. ilkinden baslayalim:
    -galatasaraylilarin fenerbahce kompleksi: bu sonuca galatasaray'in fenerbahce ile alakasiz maclarinda bile fenerbahce'ye kufredildiginden varmis hincal uluc. yani hic bir fenerbahce macinda galatasaray'a kufredilmiyor demek ki! birebir kiyaslamayi gectim, fenerbahcelilerin sampiyonluk kutlamasinda galatasaray lisesine bayrak asmaya yeltenicek kadar ucuzlayan eylemlerine (ki sezon icerisinde galatasaray ile cekismiyordu bile) kompleks demiyecez de, galatasaray maclarinda fener'e kufur ediliyor diye kompleksli oldugu sonucuna mi varicaz? yada kalamisda ki galatasaray tesislerine hemen her galatasaray maci sonrasi yapilan tacizleri kompleks olarak algilamiycaz da, cogu zaman samatasina edilen kufurleri mi konusucaz? kompleksimizden oluyormus gibi gosterilmenin sebebi olan bu kufurler acaba; fatih terim'den, hakan sukur'e, fatih akyel'den, emre belozoglu'na hatta daha evvelinde metin oktay'dan, en son arda turan'a kadar galatasaray bunyesinden cikmis yada galatasaray ile ozdeslesmis kisileri almak icin astronomik teklifler yapmaktan daha mi ezik bir eylemdir galatasaray adina! nicholas anelka ile transfer masasina oturmus hakan bilal kutlualp'in anelka'ya caka satmak icin cep telefonundan fenerbahce'nin galatasaray galibiyetlerini izletmekten de mi betermis hepi topu bir kac dakikalik kufurler? ve yine hincal uluc'un yasi sebebiyle daha iyi bilecegi 25 nisan 1955 galatasaray fenerbahçe maçı'nda galatasaray sampiyon olmasin diye sahadan cekilen fenerbahce'nin bu kirli yuzu simdi sike sorusturmasi ile daha da kirli olacagi yerde iyice temize mi cikti? yeni stadinin acilisini bile galatasaray macina denk getiren, bayraktaki ay ve yildizi bile galatasaray'a kufretmek icin diline dolayan bir zihniyet kompleksiz de, galatasaray mi fener kompleksiyle kafayi bozmus durumda? butun bu sorularin herkes tarafindan bilinen cevaplari sonucunda, akli basinda, yasini basini alsa bile henuz bunamamis her insan turk spor ve ozellikle futbol tarihinde galatasaray'in fenerbahce'yi her kupada geride birakisinin, ki bunun yaninda taraftar sayisinda da ezip gecisinin kompleksini fenerbahcelilerin fazlasiyla yasadigini soyler diye dusunuyorum.
    ikinci iddia ise fenerbahce'nin sportif olarak olmasa da esas onemlisi olan taraftarlar sayesinde galatasaray'dan buyuk oldugu iddiasi! nerden tutsan elinde kalan bir iddia daha. havaalaninda futbolcularini doven, kaptani rustu rencber'i arabasinin icinde tartaklayan, dun katil diye bagirip, gelmemesi icin web siteleri actigi emre belozoglu'nu kaptan diye bagrina basan, fenerbahcelileri dovup, iyi vuramadigi icin tv'lerde hayiflanan fatih akyel'e kucak acan, en son 2010-2011 basketbol sezonunda kendi oyuncusu jasikevicius'un bile acik acik galatasaray taraftari gibi taraftar gormedigini soyledigi bir ortamda, riza calimbay'a acilan ve ailesinin kapici olusuna gondermede bulunulan tribun boyu pankart hala tarafli tarafsiz herkesi utandirmaya yetiyorken, butun bu tutarsiz ve utanc verici ornekleri cogaltmak da pek tabi mumkunken, sike ve saibenin bas musebbibi olarak keyifsiz bir ligin baslamasina sebep olan fenerbahce'nin, yine bir hazirlik macinda hem de yabanci rakibini misafir ettigi bir karsilasmada sahayi basip, utanip susacagi yerde, yavuz hirsiz ev sahibini bastirir atasozunu animsatircasina govde gosterisi yapmasi sebebiyle ceza almis taraftarinin cezasi, kadinlar ve cocuklara serbest diye degistirilip, bedavaya kadinlar matinesi diye toplanan kadin ve cocuklar uzerinden caka satilmasi eger fenerbahce taraftarini; buyuk, cefakar ve vefakar yapiyorsa helal olsun hincalima, helal olsun hincalin attigi tasin pesinden atlayan ve tas kadar akli olmayan organizmalara!
    galatasaray taraftari yada yonetimi her zaman dogrulari yapmaz ve aslinda bir cok yanlisini da bu sozluk sayfalarinda ozelestiri niteliginde okunabilir ama ne galatasaray taraftari ne de yonetimi asla butun bu yukardaki ucuz ve onursuz islere tevessul etmemistir. varsin bir kusuru da fener'e sinkafli giydirmek olsun ve hincal uluc ile fikirdaslari bu sebeple fenerbahce'yi galatasaray'dan buyuk sansin. iddialar ordaysa, arsivler de burda. ne biz fenerbahce'nin taraftar ve hatta yonetim eliyle girdigi assagalik islere tevessul ettik yada ederiz, ne de turk sporu galatasaray'dan baska bir lidere sahip olabilir.
  • 3
    sadece kadınlarının bile bizim ilk maçtaki seyircimizden fazla gelmesi önümüzde duruken, bu durumun kadınların hırsını kullanarak gaza getirme yönteminin başarısı olarak görüyorum. kadınlar mı burayı dolduracak söylemleriyle başlayıp (kadın arkadaşlar yanlış anlamayın) maç günü vaaooouuuvv ilgiye bakın seramonisiyle devam eden durum kendimizi gösterelim hırsıyla devam etmiştir ve bu maçtaki ilginin enfazla 1 maç daha idare eder olduğunu düşünüyorum. hıncal uluç'a bunun üzerine sormak istediğim gazları çabucak kaçmaya hazır taraftar grubunun öve öve bitiremediğin büyüklüğü ve bizden iyi olan yanı çıkıp galatasaray'a değilde trabzonspor'a küfür etmesi mi ?
  • 4
    hıncal uluç'un yanıldığı yer kompleksli olanların fenerbahçelilerin olduğudur. ne zaman bi fenerli ile konuşsam ilk lafları biz sizi hep yeniyoruz, size 6 tane atmıştık, en çok kupa alan kulüp biziz ( tüm branşlarda ), bizden büyüğü yok gibi, bir şeyler ispatlamaya çalışıyorlar. aldığımız uefa kupasına ve süper kupaya tesadüf diyerek zaten bulundukları kompleksli hallerini iyice ortaya koymaktadırlar ki alex isimli futbolcularını da kıyas bile edemeyecekleri hagi ile kıyaslamaya uğraşmaktadırlar. bu da kompleksli yapılarından kaynaklanmaktadır.

    sözün kısası kompleksli olanlar belli ama hıncal uluç her zaman ki gibi olaylara gs düşmalığı tarafından bakmaya devam etmiştir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın