çaresizlikten 100 küsur senelik logosunu değiştirmek zorunda bıraktığımız zavallı camiadır.
sırada logonuza etek giydirme var bekleyin :)
7652
şimdi fenerbahçe basketbol, voleybol vs. de mecbur 5 yıldız kullanacak, adamlar galatasaray’ın altında ezilmenin verdiği psikoloji ile takımı her sene daha da küçük düşürüyor.*
7653
diğer tüm branşlarda da bunu kullanacaklar o zaman. baskette, voleybolda her yerde bu logoyu kullanmaları gerekiyor.
100 yıllık kulüp logosu, öğrenci projesi haline gelmiş aman allahım. bu nasıl bir kompleks? e şimdi hiç şampiyon olmamış yuvarlak formda logosu olan tüm kulüpler yıldızı dizer de dizer. bunun önünü açtılar sağ olsunlar. ben utanç duyuyorum şu an ya. hakikaten üzücü bir durum bu çaresizlik.
7655
kendilerini komik duruma düşürmeye devam eden kulüp.
formalarında yeni beş yıldızlı logo çerçeve içi olacaktır. çerçeve dışına yanıltıcı olmasın diye 3 yıldızı koymaları lazım yoksa yine yanıltıcılıktan ceza yerler. olacak sana toplamda 8 yıldız.
ne yaparlarsa yapsınlar, tff’den eski şampiyonlar payını 19 şampiyonluk üzerinden alacaklardır. galatasaray ise 23 şampiyonluk üzerinden alacaktır.
ayrıca şöyle bir durum var. galatasarayın önümüzdeki yıl 24. şampiyonluğunu alırsa, isterse 25. şampiyonluğu ekletip 5. yıldızı alma hakkı var. şöyle ki ulusal lig oluşturulup avrupa kupalarına takım gönderilen 1959 yılından itibaren yıldız alma miladı (galiba tffnin kurulması gibi bir şart da vardı) başlıyor. bütün avrupa aynı kriteri kullanıyor. işte burada, uzman istismarcı ve yaygaracı kulüp bjk, 1957 ve 1958 yıllarında bölgesel sayılabilecek bir ligin şampiyonu olan bjk’nin avrupaya yollandığını iddia ederek masa başında yıldızlamaya baz teşkil edecek 2 şampiyonluğu kazanmıştır. aynı durum 1956 yılında da olmuş ve bölgesel sayılabilecek ligi şampiyon bitiren galatasaray avrupa şampiyonasına gönderilmiştir. beşiktaşın bu hakketmediği halde aldığı 2 şampiyonluğa karşı çıkan galatasaray, kendisi ile çelişkiye düşmemek için, başvursa alacağı bu şampiyonluk için bu zamana kadar başvurmamıştur.
işte fb’nin 5 yıldız saplantısının sebeplerinden biri budur.
7656
" euro borcumuzu düşürdük. hem de kur 3.5 kat artarken. "
ilkokul seviyesinde dört işlem bilmeyen yöneticilerin başında olması bizim açımızdan çok güzel ülke açısından üzücü. böyle adamlar sermaye sahibi olup şirket/kulüp/insan kaynağı yönetirken yüz binlerce liyakat sahibi genç asgari ücretin altında hayatını idame ettirmeye çalışıyor şu ülkede. nerden baksan adaletsizlik, haksızlık, kötülük.
camia olarak koyun sürüsünden farkı olmayan spor kulübü.
7658
o kadar vasatlarki ali gibi vasıfsız bile aday varsa karşıma çıksın dedi 1 tane aday çıkmadı. kongre yapıları da ilkokul düzeyinde yığınlarla dolu. sittin sene bellerini doğrultmazlar. bunları bildikleri için yıldız vs peşindeler.
bunların 3 temmuz tarla vs muhabbetleri gündeme getirmek lazım. kaşıntıları bir nebze gider.
7659
bu aşağılık kompleksi, bu loserlık karşısında utanmadan, isildemeden durabilene aşk olsun. sporsever biri olarak, olabildiğince tarafsız bakmaya çalışıyor ve akıl sır erdiremiyorum. eskiden fenerbahçe deyince türkiye'deki en büyük ikinci takım akla gelirdi, şu an ergen bir bebenin yönettiği zavallı bir takım akla geliyor. yazık lan. toparlayın kendinizi de karşımızda gerçek bi takım varmış gibi hissedelim bari. mahalle takımı gibi yönetilen ve maalesef kaybetmeye mahkum spor kulübü.
tek gündemleri galatasaray olan bu camia benim için aramızda mantalite,vizyon bakımından uçurum olan içi boş özgüven ve kibirden başka bir şey değil. şampiyon olup takım sarhoş iken 3 attığımız maç tek bir kişiye bile makara yapma gereği duymadım benim ve çoğu galatasaraylı için hedef avrupa maçlarıdır.umarım bu zihniyetleri hiç değişmez ve aramızdaki sportif ve kültürel makas daha da açılır.
7662
logosunu değiştiren kulüp. bunun yıldız sistemi ile ilgisi yok nasıl türkmenistan bayrağında 5 yıldız var bunların da logosunda 5 yıldız var. yarın bir gün mantıklı başkan gelip yıldız uygulamasını ret etmiyorum derse 5 yıldızlı logoları üstüne 3 tane de federasyonun verdiği yıldızı takıp oynayabilirler. aramızdaki fark biz yıldızları logomuzun üstünde kullanıyoruz çünkü verilmiş ve alınmış bir hak onlarsa logolarının içine koyuyor. logo içinde çok dikkat çekmez zaten küçücük kalır.*
7663
ölmüş ama ağlayanı olmayan kulüp.
7664
galatasaray spor kulübü olarak kendilerinden bahsetmek gerektiğinde “116 yıllık armasını değiştiren takım” şeklinde hitap edersek, bizi daha da eğlendirecek takım.
7665
23. şampiyonlukla logolarını değiştirttik, 2025'te beşinci yıldızı takarsak renklerini de değiştirirler. galatasaray kompleksi adama kendini şaşırtır, şuurunu kaybettirir.
neyse çok dalga geçmeyelim, çocuğumuzda falan çıkar sonra.
bu tip işler yapmaları ne yalan söyleyim hoşuma gidiyor. saha içine konsantre olup bileğinin hakkıyla şampiyon olmak yerine böyle saçma sapan işlere tüketiyorlar enerji ve motivasyonlarını. kuruluş ve varoluş amacı birbirinden çok farklı bizimkisiyle fenerinki. bu durumda her anlamda aramızdaki farkı belirliyor.
edit: şimdi bunlar beş yıldızlı logonun üstüne bir de üç yıldız mı takıcaklar. yıldızlar geçidi :)
7668
iktidardaki siyasi parti ile bir futbol kulübü bu kadar birbirine benzerlik gösterebilir. başarısızlığın üstünü örtmekte yarışırlar.
formaya yıldız koyayacağına kadroya iki yıldız koy hırbo.
7669
yönetim kurulu üyelerinin konuşmaları ile 12 numara numaranın tweetleri arasında fark bulunmayan camia. bu fener için bile dibin dibi.
genel kurulda taş ve sopalarla birbirine girmiş, başarı karşısında ezim ezim ezilince logo değiştiren, ezberlenmiş 3-5 cümleyi ısıtıp ısıtıp 15 senedir söyleyen vasat, köhne, rakibimiz olmayan ilkel camia maalesef.
şimdi genel kurul birbirine girdi ya kesin dış mihrakların suçu ve provakasyonudur. fenerbahçe'de gene sıkıntı yoktur. ahhahahahahah
7671
son logo değişimiyle yıldız geyiklerinin taraftarı uyutmak için çıkarıldığını tescilleyen kulüp. logo değiştiren kulüp. tescil ettirdik dedikleri yıldızları armalarının içine koymuşlar, demek ki tescil falan yok. olmayacakta. hukuki değil çünkü. ama işte taraftar gazını iyi alıyorlar böyle. hep dıj güjler, devlet bize bağmıyir, fetö, kumpas bla bla bla. taraftarına sabır diliyorum.
7672
şu son 5 yıldızlı arma tescili mevzuları üzerinden bir şeyler yazmaya niyetlenip yarı yolda vazgeçtiğim camia. zaten uzun zamandır ciddiye alamıyordum ama artık bunlarla dalga geçesim bile gelmiyor benim ya. çoğumuzun çocukluğu, ergenliği, gençliğinde falan bir anlam ifade eden ezeli rekabeti artık ezeli utanca dönüştürmeyi başardılar gerçekten. elalemin derbileri bir futbol maçının ötesine geçip toplumsal meselelerden beslenirken, ne biliyim işte o maçların altında mezhep kavgaları ideoloji çatışmaları sınıf ayrımları vb. birçok gerilim ve tansiyon yatarken bir de bizim artık meczuptan hâllice olmuş rakibe bak, te allam.
edit: imla
7673
ben ne hayatımda ne de okuduğum tarih kitaplarında destekçisini bu kadar manipüle edip bu kadar iq'sunu düşüren başka bir şey görmedim. yine bi kongreyle 2-3 hakaret ve tehditle tüm taraftarın istifa tepkisini farklı yerlere yönlendirdiler. yönetimleri ne zaman köşeye sıkışsa 5 yıldızı gündeme sokup tepkiden kurtuluyorlar.
bilenler bilir. tarihte düşük zekalı toplulukları en kolay manipüle etme yolu inançlarını kullanmak veya onların akıllarında hayali bir ortak düşman yaratmaktır. bunu çok profesyonelce uyguluyor fenerbahçe yönetimi. dünyada bu kadar başarısız olup bu kadar az tepki alan çok az yönetim vardır. sadece futbol için geçerli değil bu.
7674
bunlar daha iyi günleri. kur ve dolayısıyla borçları comolokko olmuş hala uğraştıkları işlere bak. yaptıkları en iyi iş gündem değiştirip dikkatleri dağıtmak. aziz yıldırım yönetimi de kendi zamanlarında böyle yapardı. bunlar böyle gelmiş böyle gider değişmez. bu kritik senede ki şampiyonlukla kazandığımız maddi ve manevi kazanımlardan ayrıca rakiplere de finansal olarak sağlam darbe vurduk.