dünyanın en güzel tatil yapan insanı. onun dışında herkese tatil yapmak yasaklanmalı ya. :( yiğidim taş gibi dön bu sene büyük kavga var.
7302
tatili en çok hakeden kişi takımda kendisiydi.
şimdi gez dolaş ye iç koçum çünkü bence de yeni sezonda büyük kavga var.
7303
tatil fotoğraflarına bakıyorum da evet çok para kazanıyor* ama kazandığını da çok güzel yiyor be. adamın tatili bile güzel, dolu dolu eğlene eğlene.
7304
hak edene gerekli muameleyi yapan, çirkeflikle ve ahlaksızlıkla uzaktan yakından ilişkisi olmayan, galatasaray düşmanlarının arsızlığını su yüzüne çıkaran peygamber gibi adamdır. çok seviyorum, öyle böyle değil!
7305
scolari denen kazma seni alsaydı da şu antipatik brezilya'yı sırf senin için destekleseydim. hatrına brezilya maçlarını izlerken brezilya'yı tutayım dedim ama olmuyor be melosuz. adamlar çok antipatik arkadaş. brezilya'nın tek eksiği var o da melo'dur.
7306
brezilya milli takımı oyun olarak sahada melooo melooo diye bağırıyor adeta. forvet defans arası bağlantı yok. hep düz oyuncular var. şu anda brezilya orta sahası dümdüz. orta saha değil ova amk. mevkin ne desen ova diyecek adamlar o derece düz.
gerçi scolari gibi takıntıları olan adam hala paulinho'da ısrar ediyor fernandinho'yla başlamıyor o yüzden çok şaşırmıyorum.
f ransız dediler, get out dedin e mre'nin kalkmış götünü sen indirdin... l adese girsek bilerek yenilirim i zinsiz gösteri yapsak senin yerine jop bile yerim.. p aram olsa yazdırırım ''3 melo'' diye e limde olsa veririm anahtarı floryayı düzene sokasın diye
m irastır senin bu psikolojik üstünlüğün bizlere e lli beş yıl sonrasında bile... l akin son bir sözüm var felipe o da kutlu olsun doğum günün nice sarı kırmızı senelere... #dos3 #evet #abi
7309
aynı gün doğduğumuz futbolcumuz. nice senelere mahallenin delisi *
7310
kendisine iyi ki doğdun demekten ziyade annesine iyi ki doğurdun dedirten. böyle yiğitleri doğurmak yürek ister.
hep bizimle ol mahallenin delisi.
7311
iyi ki benimle aynı gün doğmuş aslan parçası.
ailenin hırs küpü.
7312
bizim mahalleden futbolcu. sen bizim çocukluğumuzda mahallede yaşadığımız maçın coşkusu, sen bizim mahallede yaşadığımız maçın coşkusunu dilimizde marşlarla renklediğimizsin. sen bizimsin, bizdensin. dünya bir yana sen bir yanasın. seni doğuranın ellerinden öperim ben. davam, yoldaşım! http://i.hizliresim.com/8n46GW.jpg her zaman daha yüksek sesle; birruh bidden nefdik ya melo! doğum günün kutlu ola efsanem.
7313
doğum gününü kutladığım deli oğlan. hep kendin kal, hep bizimle kal. hediye olarak sana caps yaptım :)
bu gozlerin gordugu en baskin orta saha oyuncusu. adam ligin sekiz gomlek uzerinde. melo + muslera = derbilerde beraberlik garantisi.
bu arada ufak bir not kiziyoruz, kiriliyoruz ve hakliyiz da ama fatih terim'in galatasaray'a bir armaganidir melo.
7315
doğum günün kutlu olsun melo başgan.
7316
benden bir yıl sonra bir gün önce dünyaya gelmişsin ya, senin yüzünden burçlara inanacağım la psikopat bebesi :) hakiki yengeç haziran'da doğar :) gücün de, neşen de, sağlığın da, cesaretin de, psikopatlığın da daim olsun. brezilya vatandaşı has ankaralı.
7317
iyi ki doğmuş iyi ki bu topraklara gelip parçalıyı sırtına geçirmiş iyi ki türlü türlü huyu olanlara siktiri çekmiştir. iyi ki vardır.
nice yaşlara aslanlar gibi savaşan koca yürekli adam!
7322
valla sen doğmasan sıçmıştık amk. orta saha öksüz kalırdı. yavan kalırdı, yumuşak kalırdı. en önemlisi takım komple ruhsuz kalırdı lan. iyi ki varsın melo. allah zeval vermesin kardeşim. #evet #abi #dos3*
şu takıma ihanet etmeyecek bir adam varsa o da felipe melo'dur. ne eleştirdiği federasyon başkanının elini sıkar ne şikeci başkanların yüzüne bakar. iyi ki varsın be aslan parçası.