Galatasaray Sözlük
Arama İpuçları
  • Kayıt
  • Giriş
  • Giriş
  • Bugün
  • Gündem
  • 10
  • Bir Gün
  • Rastgele
  • Bir Gün
  • •••
  • Maç Merkezi
  • Gece Modu
  • İletişim
  • İstatistikler
  • Rastgele
  • Maç Merkezi
  • Gece Modu
  • İletişim
  • İstatistikler

Bugün

yenile
  • florentino ibrain morris luis 
    2
  • william silva de carvalho 
    15
  • atatürk'ün gençliğe hitabesi
  • doktor sözlük yazarları 
    8
  • hulusi belgü 
    2
  • henry onyekuru
  • batuhan ahmet şen
  • sergio miguel relvas de oliveira 
    20
  • galatasaray'da muhtemel sağ bek transferi 
    5
  • 4-2-3-1
  • jamie vardy
  • ajansspor.com 
    4
  • taylan antalyalı 
    2
  • yaran spor tweetleri
  • galatasaray futbol takımı 
    3
  • fatih öztürk
  • yellow red wall 
    2
  • sacha boey
  • marcos do nascimento teixeira marcao 
    2
  • nevzat dindar
  • mert müldür
  • kerem aktürkoğlu yunus akgün ikilisi 
    5
  • a spor
  • büyük medya boykotu 
    2
  • dursun aydın özbek
  • mehmet özcan (yorumcu)
  • okan kocuk
  • berkan kutlu
  • alkolik yorumlar 
    5
  • atalay babacan
  • gedson carvalho fernandes
  • transferi yılan hikayesine dönen futbolcu
  • yunus akgün 
    2
  • arda turan
  • idrissa gueye

Dün ( 6 Temmuz 2022 Çarşamba)

  • gece vardiyası şarkı listesi 
  • doktor sözlük yazarları 
    14
  • gedson carvalho fernandes 
    4
  • amine harit 
    7
  • rafael nadal 
    9
  • avukat sözlük yazarları 
    9
  • fenerbahçe taraftarı 
  • hulusi belgü 
    3
  • fenerbahçe 
    16
  • jamie vardy 
    5
  • adana demirspor taraftarı 
    2
  • beşiktaş futbol takımı 
  • galatasaray arması 
  • galatasaray taraftarı 
  • felipe melo'nun mental gücü 
  • fatih terim 
    3
  • ajansspor.com 
    7
  • burhan can terzi 
  • facundo pellistri 
  • emre belözoğlu 
  • anthony nnaduzor nwakaeme 
    23
  • gylfi sigurdsson 
    10
  • joao pedro geraldino dos santos galvao 
    7
  • matias ezequiel vargas martin 
  • mustafa cengiz 
  • taylor fritz 
    2
  • federico bernardeschi 
  • kerem aktürkoğlu yunus akgün ikilisi 
    2
  • erdem çetinkaya 
  • ne dediler 
    5
  • marcos do nascimento teixeira marcao 
    19
  • türkiye 
    10
  • arda turan 
  • roberto de zerbi 
  • tolga ciğerci 
    2
  • igor tudor 
    25
  • tyler adams 
  • hayırlı olsun 
  • berkan mahmut keskin 
    2
  • wout weghorst 
    4
  • candaş tolga ışık 
    4
  • sacha boey 
    12
  • mehmet büyükekşi 
    3
  • maç başı ücreti 
  • galatasaray'ın 1955-1956 sezonu istanbul ligi şampiyonluğu 
    2
  • younes belhanda 
    3
  • galatasaray'ın yüksek fiyata oyuncu satamaması 
    5
  • sevilla fc 
    3
  • sebastien haller 
  • passolig 
dünün devamı

eşref hamamcıoğlu

  • paylaş
  • araştır
  • ara
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
  • yazdır
  • google
  • transfermarkt
  • yandex
  • vikipedi
  • wikipedia
  • ekşi sözlük
  • youtube
  • twitter
  • tumblr
  • bugün
  • güzeller
  • linkler
❮
30❯
  • 426
    şöyle bir paylaşımda bulunmuş olan eski başkan adayımız.

    https://twitter.com/...141066424377344?s=21

    öncelikle gökçe gökçen hanımefendinin akademik geçmişinden bihaberdim. eğer ki kulüple de bir bağı varsa mutlu olurum. bununla birlikte eşref hamamcıoğlu nezdinde “galatasaraylılar ortak akıl platformunu” da duyarlılıkları için kutlar ve kendilerine teşekkür ederim.
    7 Ekim 2021 20:34 · xess xava
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3261855 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 427
    16 ekim 2021 galatasaray mali genel kurulunda muazzam konuşmuştur. birtakım üyelerin konu mustafa cengiz değil, yönetimiyken; ibrayı sayın mustafa cengiz'in şahsı adına yapılıyormuş gibi gösterip hedef değiştirmeye çalışmalarına cevap verdi. konu nerelerden nerelere geldi. eski yönetimi savunmak adına adeta sayın başkan mustafa cengiz'in hastalığına sığınanlar en başında destekledikleri kişiye kendileri en büyük saygısızlığı yapmaktalar. mevzu mustafa cengiz ya da hastalığı değil, yönetiminin gösterdiği performanstıṛ. bu noktada yine birtakım üyelerin "bütün başkanlarımızı kötü gönderiyoruz, yapmayın. bakın yarsuvat vefat etti, eleştirilerimden pişmanım" gibi açıklamalarını çok saygısızca ve art niyetli buldum. adnan polat ibra edilmedi çünkü ibrayı hak etmiyordu. kötü yönetim anlayışı gösteren bütün başkanlar eleştirildi ve kötü ayrıldı çünkü hesap defteri açılmalıydı ve kısmen açıldı da. burada konuşulması gereken şey dursun özbek neden ibra edildi olmalıyken "başkanımız yaşlı, başkanımız hasta, başkanımız ibra edilmedi, başkanımız bilmem ne oldu, yapmayın böyle" gibi saçma sapan bir yorum galatasaray'a yakışmayan bir yorumdur. o zaman kimseye hesap sorulmasın, neden yapılıyor bu kurul?
    16 Ekim 2021 18:28 ~ 18:39 · cmbmdakendinibulanforvet
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3263788 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 428
    burak elmas'a kiziyoruz ama alternatifi de mustafa cengiz başkanıma mezarlıkta omuz atan liseci eşref hamamcıoğlu'ydu.

    tam bir yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal durumuyla karşı karşıyayız.
    15 Aralık 2021 21:42 ~ 21:42 · floridian
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3296532 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 429
    yeni nesil lisecilerin çoğunluğunun burak elmas’tan yana oy kullanması sonucu 41 oy farkla seçimi kaybetmişti. yaşlı kurtlar ise kendisinden yana oy kullandı. bana “eskilerin bir bildiği vardır” sözünü hatırlatıyor son zamanlarda. biz de çok sevindik, zıpladık burak elmas’ın başkan seçilmesine ama kendisi seçilseydi her şey daha farklı olabilirdi. en azından fenerbahçe ile bu kadar sıkı fıkı olmazdı.
    (bkz: 19 haziran 2021 galatasaray seçim genel kurul toplantısı)
    22 Aralık 2021 01:26 · morgen1905
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3300419 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 430
    şayet burak elmas yerine başkan olsaydı, yönetiminin başarılı olup olamayacağını bilemezdik. bunu asla bilemeyeceğiz de. fakat burak elmas'ın yönetiminde olduğu gibi kendisinin takımında şovmen yöneticiler bulunmazdı. elbette farklı türden fiyaskolarla da karşılaşabilirdik, ancak eşref bey ve yönetimi en azından daha ağırbaşlı bir tavır takınırlardı. bundan şüphem yok.

    burak elmas yönetiminin seçilmesine ben de sevinmiştim yalan yok, ancak eşref bey'in daha seçim biter bitmez tavındığı doğru ve klas tavır bana kendisi ve burak elmas hakkındaki fikirlerimi sorgulatmıştı. bu omuz atma meselesi bir tarafa, seçimden sonra ortaya konan centilmence açıklamalardı beni memnun eden. eski toprak, galatasaray terbiyesi almış bir kişi olduğunu gösterdi.

    ancak eski başkan rahmetli mustafa cengiz'e omuz atma meselesi de en hafif tabirle yakışıksızdı. keşke hiç yaşanmasaydı.
    22 Aralık 2021 01:36 · mfas94
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3300430 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 431
    kendisi iki sebepten ötürü başkan olamadı.

    1) fatih terimle çalışmaya sıcak bakmıyordu. bunu başlarda söylemleri ile belli ediyordu ama seçim yaklaştıkça, görüşme yapacağız mesajı verdi. halbuki fatih terim'in sözleşmesi bitmişti. galatasaray teknik direktörü değildi kağıt üzerinde. formalite icabı dahi olsa görüşmek zorunda değildi. keşke aklındaki hoca adayını ve planı net olarak önümüze koyabilseydi. 2021-22 sezonu galatasaray için epey erken başladı, hoca meselesi ile kaybedecek tek bir günümüz bile yoktu. bu konu, burak elmas'ı bir adım öne çıkardı.

    2) memlekette başka bir adam kalmamış gibi, futbol aklı olarak cenk ergün'ü belirlemesi. kendisi, dursun özbek döneminde verilen kontratlar nedeniyle hala eleştirilen bir isim. galatasaray lisesi mezunu olması dışında, nasıl bir meziyeti ve rolü vardı da bu görev için düşünüldü kimse anlamadı. yine teknik direktör meselesinde olduğu gibi, daha kabul gören ve kendisini ispatlamış bir isimi sunabilirdi.

    özetle: burak elmas yönetimi kötü gittiği için gündem oluyor ama kendisi de pek bir şey sunmuyordu başkan adayı olarak. tıpkı galatasaray'ın son 20 senesindeki diğer başkan ve başkan adayları gibi. belki bir tek ünal aysal istisnası (o da tartışılıyor taraftarlar arasında) dışında tek bir başkan kabul görmedi bu camiada. er yada geç problem yaşadık.
    22 Aralık 2021 01:45 ~ 01:46 · masteryoda
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3300437 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 432
    dursun özbek'ten farklı bir şey yapmayacak olan şahıs. liseli başkanları manipüle etmek her zaman çok kolay oldu. diğerleri çok iyi demiyorum ama liseliler genel olarak işler rayına girdikten sonra ortaya çıkan adamlar. işleri raydan çıkarırlar, hepsi başını kuma gömer, biraz iyileşme olunca birden türerler her yerden.

    bunlardan biri olan duygun yarsuvat da bir fb maçı öncesi "her zamanki gibi yenilip döneceğiz." diye şaka yapıyordu. allah rahmet eylesin.
    22 Aralık 2021 02:14 ~ 02:25 · haz etmem rapidden v2
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3300458 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 433
    https://twitter.com/...qzFzFGYOHwQ&s=19

    kendisi biraz once soyle bir tweet atmis.
    8 Ocak 2022 22:26 · arthurmorgan
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3308176 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 434
    bugün ışıtan gün şöyle yapacak böyle komisyon alacak denilen yerde kendisi cenk ergün (bu adam dolaylı değil direkt menajer) ile çalışacaktı. ışıtan beyin ne olduğunu ne yapacağını bilmiyoruz ama cenk beyin neler yaptığını gördük.

    o yüzden keşke kendisi gelseydi gibi bir fikre asla sahip değilim. cenk bey olmadan gelseydi bence daha iyi olurdu.
    11 Ocak 2022 11:01 · halla
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3310667 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 435
    ışıtan gün’ün istifasını istemiş.

    --- alıntı ---

    kadına şiddet sadece sözlü ve fiziki değil, yazılı da olur. sn. gün’ün gün yüzüne çıkan paylaşımlarını temsil ettiği camiaya kesinlikle yakışmadığını düşünüyor ve kendisini acilen gereğini yapmaya davet ediyorum. #ıstanbulsözleşmesiyaşatır

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...333916736659457?s=21
    15 Ocak 2022 16:23 · ouzhnclnk
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3313618 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 436
    ışıtan gün’den istifa beklrdiğini ifade eden gönüllerin başkanı.
    https://twitter.com/...333916736659457?s=21

    sayın hamamcıoğlu seçimi bir kaç oy ile kaybettiğinde burak elmas’ın elini havaya kaldırarak tebrik etti. acaba kaybeden burak elmas olsaydı neler yapardı?

    “fatih terim’e şartlarımızı sunarız kabul ederse beraber çalışırız” diyerek başkanlık makamını ezdirmedi.
    seçimi fatih terim’i vaadetmeden başa baş götürdü.
    benim gönlümde ki başkan adayı.

    #istanbulsözleşmesiyaşatır etiketiyle ne kadar omurgalı olduğunu konuşmamıza gerek bile yok.
    helal olsun.
    16 Ocak 2022 08:56 ~ 10:07 · fourfourtwo
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314057 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 437
    son genel kurulda burak elmas yönetimi seçildigi için gayet mutluydum ama simdi "galiba esref bey'e haksizlik etmisim" diye düsünüyorum. herhalde yakin zamanda bir sonraki baskanimiz olur.
    16 Ocak 2022 10:27 · ruhi bey
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314073 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 438
    rahmetli mustafa cengiz başkanımıza ali sami yen’in mezarı başında omuz attığını unutmadım. kulübü uefa sıralamasında birinci yapsa bile insan olarak çoktan sınıfta kaldı.

    başkan seçilirse bir galatasaraylı olarak desteklerim, ki bir sonraki başkanımız gibi görünüyor.
    16 Ocak 2022 10:47 · kasyo linkoln
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314079 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 439
    çok unutkan milletiz. galatasaray başkanlık makamına saygısızlık etmiştir.
    merhum mustafa cengiz'e mezarlıkta omuz atmıştır.
    bu bakımdan seçilmemesi en hayırlısıydı.
    16 Ocak 2022 10:50 · teknik stoper
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314080 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 440
    galatasaray başkanlık makamına saygısızlık etmiş, liseyi ve liselileri herşeyin önüne koyan bir kişiliktir. dolayısıyla başkanlık makamına uzak olsun mümkünse.
    16 Ocak 2022 11:11 · selaminko
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314084 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 441
    denize düşen yılana sarılır misali, yazılanları gördükçe şaşkınlıktan kendimi alamadığım başkan eski adayı. mustafa cengiz'e omuz atan, samimiyetsiz, ciddiyetsiz bir adam kendisi. millet olarak neden bu haldeyiz çok uzağa gitmeden sorunu burada bile görebilirsiniz. sadece bize sunulanları kabul etmeliyiz gibi bir algısı var herkesin. seçimde burak elmas kazandı, şimdi beğenmedik. en yakın rakibi kimdi? eşref hamamcıoğlu. o zaman keşke o seçilseydi. bu kadar basit değil mi? yapılanlar falan çoktan unutuldu. dursun özbeke bile aslında o kadar kötü bir başkan değildi diyenleri bile okudum yahu bir ara. yazık vallahi ne diyeyim.
    16 Ocak 2022 11:16 · soap mactavish
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314085 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 442
    kendisi uğurcan çakır'ı muslera'ya yedek olarak istediğini belirten bir insan. futbolla alakasını daha fazla tarif etmeme gerek yok sanırım.
    16 Ocak 2022 11:36 · kvothe
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314092 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 443
    kendisini ve de temsil ettiği zihniyeti tasvip etmesem de ışıtan gün densizinin istifasını istemesi 48 oy ile başkanlığı kaybeden başkan adayı olarak sonuna kadar hakkıdır. burak elmasın ve ışıtan günün yakasını istifa ettirene kadar bırakmamalıdır.

    ha bu arada, benim için liseliden çok liseci tanımına uyan bu kişiyi hep kurucumuz ali sami yenin mezarının başında rahmetli mustafa cengiz'e ettiği ayıp ile hatırlıyacağım.
    orası ayrı mesele...

    https://www.youtube.com/watch?v=Od4uY4v562E
    16 Ocak 2022 12:33 ~ 12:36 · bidier drogba
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314119 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 444
    galatasaray başkanı seçilmemesi gereken kişi. galatasaray kültürü diye ortalarda dolanıp galatasaray kurucusunun mezarında galatasaray başkanına omuz atan bi kişi isterse dünyanın en zengini en başarılı kişisi olsun benim gözümde galatasaray ile hiçbir ilişkisi olmaması gereken kişidir. hele hele cenk ergün vaadinden sonra kulüpten içeri bile sokulmaması gerek de işte liseci zihniyeti anlamıyorum maalesef...
    16 Ocak 2022 13:53 · cimbomlujohnwick
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314160 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 445
    seçimi tabiri caizse kıl payı kaybetmiş galatasaray başkan adayı.
    burak elmas'ın fatih terim sayesinde seçildiğini iddia edenler nasıl bu kadar oy alabildiğini açıklamalılar. tıpkı terim ile çalışmak isteyen metin öztürk'ün oy sıralamasında ilk 2'de olmamasını açıklamaları gerektiği gibi.
    sözde fatih terim seçimde çok büyük etkendi. bu adamın seçilmesine ve cenk ergün'ün tekrar gelmesine ramak kalmıştı..
    16 Ocak 2022 14:12 · thenirvana7
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3314185 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 446
    seçim döneminde karşısındaki aday burak elmas'ı desteklemiştim. hata etmişim. sportif direktör olarak cenk ergün'e görev verecek olmasını hala doğru bulmuyorum. cenk ergün'ün geçmiş galatasaray döneminde kendisinin transferleri yürüttüğü dönemde verilen kontratları o transferler yapılırken dahi eleştirmiştim. cenk ergün galatasaray'dan ayrıldıktan sonra uluslararası bir menajerlik şirketinde çalışmaya başladı bir de. ışıtan gün, ogan tarhan konusunda bu kadar spekülasyon yapılıyorken cenk ergün'ün yeniden galatasaray'da göreve başlaması da böyle tartışmalar getirecek üstelik.
    23 Ocak 2022 23:01 · kurtz
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3322196 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 447
    kendisinden burak elmas'a kafa atmasını bekliyorum. şöyle galatasaray formasını giyip, sigarasını yakıp, 6. kattan 2. kata uçan kafa bekliyorum. hem de tam olarak şöyle:
    https://www.youtube.com/watch?v=WtJOgDfYT88
    2 Şubat 2022 13:06 ~ 13:28 · hirbo
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3328209 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 448
    mali genel kurulda burak elmas için aşağıdaki cümleleri kurmuş genel kurul üyesi.

    --- alıntı ---

    "sevgili burak elmas başkan ve ekibi galatasaray'ı kaldıramamıştır ve hafif kalmıştır."

    --- alıntı ---

    daha net cümlelerle ifade edilemezdi. liseli lise dışı ayrımına girmeden taraftar olarak bu cümleyi ben kurdum gibi hissettim. teşekkürler.
    26 Mart 2022 15:16 ~ 15:17 · roma die uno non aedificata es
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3359569 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 449
    --- alıntı ---

    "sevgili burak elmas başkan ve ekibi galatasaray'ı kaldıramamıştır ve hafif kalmıştır."

    --- alıntı ---
    böyle demiş, evet haklıdır da ama seçilmiş galatasaray başkanına mezar başında omuzu da ben attım zaten:)
    26 Mart 2022 15:24 · gurrpegi
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3359575 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

  • 450
    --- alıntı ---
    "... gelir geçer bu dönemler. ama bu yönetim olumlu sinyaller vermemektedir. burak elmas ve arkadaşları galatasaray'ın yükünü kaldıramamıştır ve hafif kalmışlardır. bir güven erozyonu vardır..."

    --- alıntı ---

    aslında başkan olmasını beklediğim adam kendisiydi yalan değil. burak elmas konusunda taraftar ve faruk süren dengeleri bozdu. dediği şu sözlere de katılmamak elde değil. bu kadar güzel tarif edilemezdi.
    26 Mart 2022 15:26 ~ 15:42 · damokles
    • paylaş
    • şikayet et
    • #3359576 
    • Profiline Git
    • Başlığına Git
    • facebook
    • twitter
    • whatsapp

❮
30❯
  • Kullanım Koşulları
  • Sosyal Medya
  • İletişim
  • © 2008 - 2022 Galatasaray Sözlük