• 201
    kendisinden önce tff'den bu sponsorluğa kim onay verdiyse onun cezası açıklanmalıydı. takımların sponsorluk anlaşmalarında öncelikli olarak tff'den onay alması gerektiği ve akabinde anlaşmayı tamamladığı bir dönemde galatasaray'ın bu şekilde yıpratılması tamamen troll örgütlerinin ve hukuki düzen tanımayan, hukuki düzeni bitiren sistemin sonucudur.
  • 202
    aldığı hapis cezası kararı için "hakkındaki hükmün açıklanması geriye bırakıldı" deniliyor yani aslen cezaevine girmeyecek. yönetimden de henüz bu karara ilişkin bir açıklama, eray yazgan'ın kulüple ilişkisi kesildi vs. gelmedi. acaba diyorum bu durumda içeri girseydi daha mı kazançlı çıkardık, zira bütün pis işlerin arkasından bu adam çıkıyor.

    tabi kendisi ile birlikte federasyondan da onay veren kişilerin ceza alması gerekirdi ama ülkemiz adeta bir muz cumhuriyeti edasıyla hareket ettiği ve kurumların, kavramların içinin boşaltıldığı için böyle birşey olmayacak. yasaklı madde kullandığı devlet kurumunca onaylanan sadettin saran'a yeşilay tarafından plaket verilen bir ülkeyiz sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın