resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 901
    ne kadar edip edemeyeceği umrumda olmayan topçu. şu saatten sonra yıllık 5 milyon garanti para istese umrumda değil. bu adam alınmalı. kendisinin galatasaray'a muhtemel transferlerini yöneticilerin sağda solda durmadan dillendirecek, ondan sonra futbolcu rakip takıma kaptırılacak. elalemin yüzsüz şikecisi, şampiyonlar ligine katılması garanti bile değilken yatırım yapıyor. geçen senenin şampiyonu ve şampiyonlar ligi garantisi olan, şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri garanti olan takımın başkanı 25 haziranda transfer bitecek deyip transferleri beceremezken halen yok çilek yok kremşanti diye umut dağıtıyor taraftara. geçen sezondan beri borsaya görüşüldüğü bildirilip alınmayan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçti.

    kimse kusura bakmasın ama geçen sene fatih terim olmasaydı takımın başında hiç bir şey yapamaz ve adnan polat yönetiminin izinden giderdik. sayın başkan futboldan anlamadığını her seferinde söylüyor ama bülent tulun gibi adamları yönetime alarak bence spor kulübü yöneticiliğinden de çok bir şey anlamadığını göstermiş oldu.

    artık hamit altıntop transferi sadece futbol takımına katkı sağlayacak bir transfer olmaktan çıkmıştır. sarsılan prestiji düzeltmek için yapılması gereken bir transferdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın