resim
Andrey Arshavin
Görev:Genel Müdürlüğün Yardımcısı
Takım:Zenit
Yaş:43
Uyruk:Rusya
  • 322
    neden adının transfer dedikodularında hiç geçmediğini veya transfer listemizde olup olmadığını ve eğer listemizde değilse neden olmadığını merak ettiğim oyuncu.

    top tekniği, oyun görüşü, bir çok bölgede oynuyor oluşu, hızı, dayanıklılığı (rusya liginin altını üstüne getirmiş biri), gücü (ingiltere gibi bir yerde bile sürüyle maçı tek başına domine etmiştir) ile türkiye ligine ve galatasaray'a kolayca uyum sağlayacağını düşünüyorum. üstünde parçalı ile soldan iki kişiyi bilek hareketleriyle çalımlayıp kale çizgisine paralel attığı topun elmander tarafından gol olarak atılması sahnesini canlandırın gözünüzde. ne kadar güzel değil mi?

    üstelik 4-4-2'nin sol ve sağ kanadında oynar, 4-5-1'de iki orta sahanın önünde oynar bizim sistemde yeri garanti olur. ayrıca saha içindeki takım iq'sunu tavan yaptırır. selçuk ile birlikte zeka küpü bir takım oluruz. ve ummadık ara pasları ummadık goller atıp rakibi şaşkına çevirebiliriz. ayrıca yıldız tanımına her türlü uyan biri. avrupa'da zenit'e kupa aldırmış da bir oyuncu. keşke açıklansa da gidip hemen bir formasını alsak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın