• 1
    bir türlü anlam veremediğim, saçmasapan bir huyumuz haline gelen, son derece zararlı bir durumdur. geçen sene de lige 5 maçlık saha kapatma cezası ile başlamıştık, önceki sezonun sonundaki fener maçı yüzünden.
    galatasaray'ın zora soktuğu şampiyonluk yarışında, elindeki en önemli koz iç saha maçlarının fazlalığıydı. buna limon sıkan tribündeki taraftarımıza teessüflerimi iletiyorum.
    provokasyonlar yüzünden öfke taştı diye bir mazeret sunulmakta. kimle oynayacağımız belli değil mi? asil ve centilmen bir oyun mu bekliyordunuz? maçtan önce malum şahsın "tribünleri tahrik edin" talimatını her birimiz okumadık mı?
    göz göre göre, bile bile ladesin ne anlamı var? çok saçma, aşırı saçma.

    sahaya cisim yağdırıp korner attırmadınız da ne oldu, adamlar akıllandı mı? ana avrat küfrettiniz de ne oldu, adamlar tövbe mi ettiler? ne değişti patlayan öfkenizle? ben söyleyeyim hiçbir şey değişmedi, ilaveten takım büyük zarar gördü.

    büyük bir sorumsuzluk ve avamlık teşkil eden bu davranışları protesto ediyorum. stattaki birkaç bin kişi egosunu tatmin edecek diye, tüm türkiye'nin galatasaray'ını 2 maç stadından alıkoydunuz. siz tribündekiler küfredecek diye türkiye'nin her bir köşesindeki milyonlarca galatasaraylı hesap-kitap yaparken yüzünü ekşitiyor saha kapatma cezasını muhasebeye ekleyince.

    galatasaray, türkiye'dir. diğerleri hazmedemese de budur. hiç kimsenin kalkıp da şampiyonluk yarışındaki takımına bu kadar zarar vermeye, rakibin oyununa bu kadar saftirikçe alet olmaya hakkı yoktur. sanki fenerlilerin yaptıkları çok şaşılacak bir şeymiş gibi, büyük bir şokmuş gibi, hiç beklenmiyormuş gibi, neymiş de tahrik edilmiş paşalar da, öfkeleri patlayıvermiş. bırakın artık bu işleri. tribündeki sorumsuzların ne kadar hakkı varsa bu takımın üstünde, türkiye'nin her yerindeki galatasaraylıların da o kadar hakkı var. size bunu gaspetme yetkisini kim verdi? yazıklar olsun.

    not: ofsaytlarınız umrumda bile değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın