• 2
    elimizdekiler : johan elmander, necati ateş, umut bulut, sercan yıldırım, mehmet batdal, milan baros
    gitmesi gerekenler;
    sercan yıldırım: bütün sene boyunca takıma neredeyse hiçbir şey katamaması, değeri daha da düşmeden satılması veya takasta kullanılması gerek.
    mehmet batdal: süper lig golcüsü olmadığını gösterdi. bank asya'ya gönderilmesi gerekiyor.
    milan baros: eski baros olsa elmander-baros ikilisi ligin tozunu attırırdı ama sakatlıklardan sağlıklı dönemedi ve kendini bir türlü takıma veremedi. euro 2012'de iyi bir performans gösterse belki avrupa'ya gönderilebilirdi ama teklif geleceğini sanmıyorum. yolu katar veya arap ülkeleri gibi duruyor.

    elmander, necati, umut şu anda hem lig hem de avrupa için yetersiz. pozisyon buluyoruz ama bulduklarımızda zor gol üretiyoruz. artık ligde bize kapanmayan takım yok neredeyse. elimizde ki oyuncularda kapanan savunmaları açacak, tek başlarına pozisyon üretecek kalitede değil maalesef. avrupa için elmander'den birkaç kademe daha iyi forvet almamız gerek. lig içinse burak yılmaz'a ihtiyacımız var çünkü diğer sene yabancı sayısı 5'e düşecek.

    elmander, necati, umut bulut, burak yılmaz, gelecek yabancı forvet hattıyla hem ligde hem avrupa'da başarı gelmesi sürpriz olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın