resim
Oussama Assaidi
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 191
    transferi gerçekleştikten sonra adının duyulmamış olması bizi ilgilendirmez. bundan sonra ne kadar duyuracağı ilgilendirir. bu da kendi elinde. heerenveende kendini ne kadar gösterebilirdi iyi olsa bile. örneklemek gerekirse:

    o çok dilendiğiniz arshavin. rusya milli takımının efsanevi göze hoş gelen futbolunun olduğu ulaslar arası maçları olmasa arsenal ona o kadar para sayar mıydı? hep genç oyunculara yönelen, bu işlerin piri wenger gibi bir adam neden daha önce keşfedemedi?

    o özendiğiniz takımlar* hep deniyorlar. hepsi tutmuyor dolayısı ile senin tutmayanlardan haberin olmuyor. görmek istediğini görüyorsun.

    daha önceki bu tür yatırımlarla kıyaslıyorsun*. çok yanlış ediyorsun. onlar alel acele, plansız, programsız yapılmış transferler. kim izlemiş 3 maçını? ne raporu tutmuş? kişiliğine bakmış mı? ne tür bilgiler edinilmiş?

    uzun sürse de bu transfer baktığımda bir süreç görüyorum, bir plan görüyorum. mesela gerets'ten onay alındı denmesi bile etraftan bilgi toplandığına kanıt. sonra sezon daha bittiğinde bu oyuncuya yönelmemiz bile başlı başına bir çalışma ürünü olduğunu bağırıyor.

    şimdi varsın tutmasın bu transfer. giden milyonlar mı? onlar kimlerle gittiğini buraya yazmaya gerek yok.

    düzeltme: yıldızlı bakınız*
App Store'dan indirin Google Play'den alın