resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 848
    gelirse faydası olur. gelmezse kısıtlı yabancı oyuncu sayısı nedeniyle sıkıntıya gireriz.

    ancak yıllık peşin 3.5 - 4 milyon euro maaş alacaksa gelmesin dedirtendir. hamit transferinde değinilmesi gereken bir kaç önemli husus var.

    1-)son birkaç yıldır beliyle alakalı sakatlık sorunu yaşadı.çok maç kaçırdı. bu sebeple senelik büyük meblalar yerine maç başıyla birlikte 4 milyon euroya kadar çıkan bir maaşı kabul ederse, yani selçuk inan modeli, buyursun gelsin yoksa istemezuk.20 maç oynayıp 4 milyon euro alacaksa hiç gelmesin."ben kendime güveniyorum. sağlığım yerinde. zaten galatasarayın sağ kanadında adam yok. gelir oynarım aslan gibi. senelikte maç maşı ile birlikte 4 milyon neyime yetmiyor lan" diyorsan atlasın gelsin hemen.

    2-)hamit yardıra yardıra maç alan bir tip olmadı hiçbir zaman.bir keita, bir kafası sağlam, oynamak isteyen arda performansı beklemeyin adamdan. takım iyi futbol oynarsa, o da takıma büyük katkı sağlar.iyi orta açar, uzaktan iyi vurur ama bunlar senelik 4 milyon peşin para etmez. durarak oynar, çevik-hızlı değildir.çokta yaratıcı bir oyuncu değildir. eğer gelirse, taraftarda bunun bilincinde olmalı, beklentisi bu doğrultuda olmalı hamit'ten.

    3-)hamit'in son açıklamaları tamamen maaşını yükseltmeye yönelik hamleler. önce galatasaray'la anlaştım dedi, yönetim üstünde taraftar nezlinde baskı oluşturdu. daha sonra yüksek fiyatta diretti. yapma hamit senin real'de ne kadar kazandığını da, kazandığının yüzde 40'ının vergiye gittiğini de biliyoruz. bırak bu fiyat yükseltme politikalarını.

    4-)hamit real'de malumunuz yedek. bize gelirse kadroda yazılacak ilk isim olacak çünkü maalesef kadromuzda sağ kanatta oynayabilecek aydın?!'dan başka da topçu yok zaten.gel burda şampiyonlar liginde oyna, takımın abisi ol, gücümüze güç kat. gelmezsen de bu sene olmasa da seneye, 31 yaşındayken, 2 yıl top oynamamışken, transfer listesine konulunca, değil 3-4, 1.5 milyon euroya seni alacak takım bulursan şanslısın. bu senin de son şansın iyi bir kontrat için.

    5-)herkes biliyor ki hamit galatasaraylı. eğer galatasaray'da oynamak istiyorsan bu senin son şansın. eğer bu sene galatasaray'ın teklifini reddedersen seneye fatih terim sana teklif falan yapmaz.

    6-)yönetim de biliyor ki hamit için hem mali hem de kariyer açısından en iyi seçenek galatasaray. bunun bilincinde olarak hamit'in istenilen rakama düşmesi bekleniyor.

    7-)biz bunları derken galatasaray yönetimi veya teknik kadrosu gidip sercan'a 3.5, yiğit'e 3.5 bonservis verip bir de üstüne maaş verirse bu hiç olmaz. madem galatasaray'ın mali durumunu düşünüyorsunuz, sadece kalitesinden emin olduğunuz topçuyu alın, antrenman için para ödemeyelim kimseye. yoksa böyle adamlar alınacaksa, hamit 5 mi istiyor verin 6 milyon euro sizde kurtulun biz de kurtulalım
App Store'dan indirin Google Play'den alın