resim
Oussama Assaidi
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 177
    çok farklı argümanlarla savunulan oyuncu.

    neymiş efendim riera'dan yararlı olurmuş, aydın'a verilen şans kendisine verilirmiş, çok iyi çalım atarmış, neden bir frank ribery olmasınmış.

    abi riera'dan yararlı olur artık, demek nedir allasen ? zaten riera'nın güzel hatrını da sayarsak bu takıma 10 üzerinden 3 vermiş midir ? verememiştir. assaidi bey de yararlı olsun artık riera'dan. halı sahada 10-11 maç yaptığımız göbekli ve sigara içen kel abilerimizden bir tanesini getirsek yine yararlı olur riera'dan. assaidi'ye bu kadar dilenmemize gerek yok.

    aydın'a verilen şans kendisine falan verilmesin. o şansı hakeden oyuncu(lar) var zaten altyapıda. aydın'ın 11/12 sezonunda aldığı sürelerin yarısını alsa mertan caner öztürk var mesela kendini gösterebilecek. ne bileyim, berkin arslan falan var. illa ki bulursun yani o şansı hakedebilecek. bunun için ne olduğu tam bir soru işareti olan assaidi'ye yine gerek yok. o yabancı kontenjanı bizim için değerli çünkü.

    çok iyi çalım atar, eyvallah da şimdi kime göre ve neye göre iyi çalım atar ? en basit haliyle bugün acun'un turnuvalarında eski futbolculara karşı sergen de leblebi gibi çalım atıyor. fiziği de * assaidi'den daha iyi durumda. onu getirelim o zaman. çalım atmak bir nimet değil velhasıl kelam. o çalımı attıktan sonra ne yaptığın da önemli. engin baytar misal, bu sezonki bazı maçlarda çalım ata ata yine topu aldığı yere gelen bir oyuncu ama o çalımları dikine atınca da messi misin diye bağırıyoruz kendisine. buradaki ayrım önemli.

    bu sezon gayet iyi bir kadromuz var. muslera - eboue - dany /ujfa - semih - melo - selçuk - elmander diye saydığımızda 7 oyuncunun yeri banko. olursa hamit, olmazsa başka bir yerli oyuncuyu da herhangi bir kanada yerleştirirsek; elimizde eksik kalan mevkiler sol bek * * *, sol / sağ açık ve forvet. forvete de çilekli milekli bir oyuncunun geleceğini varsayarsak eksik kalan tek oyuncu sol kanat gibi gözüküyor. buraya cuk oturacak bir oyuncu bulalım ve rahat edelim beyler. 11/12 sezonunda fitil ola ola şampiyonluğu kucakladıysak eğer; üçün beşin hesabını yapıp yiğitleri sercanları rieraları kadroya doldurmamız yüzündendir. karşı yaka bir sow'u aldı ne oldu gördük.

    yapmayalım etmeyelim, iyi düşünüp iyi taşınalım. hayat sevince güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın