resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 838
    dünya üzerinde herhangi bir takım yoktur ki orta sahası üst seviyede olmadan kalıcı ve büyük basarılar elde edebilsin. ön tarafı ne kadar kuvvetli olursa olsun, savunma oyuncuları ne kadar üst seviyede olursa olsun aradaki köprüde sıkıntı varsa hep yolda kalınır.. zaman zaman saman alevi gibi parlar ilgili takım. gider deplasmanda benfica'yı darmadağın eder örneğin, ya da son dakika golüyle fransız devini eler falan.. ama üst düzey bir orta sahası yoksa parken'de kupa kaldıramaz..
    kalması halinde melo, büyük şef selçuk inan. sonra? şampionlar liginde büyük hedefleri olan galatasarayımızın 3. orta saha oyuncusu? emre ve özellikle engin beklentilerin epey üstündelerdi gecen yıl, doğrudur, ama bu sene galatasaray'ın hedefleri ve beklentileri de geçen senenin çok üzerinde. fatih hocanın oynattığı ve keyifle izlediğimiz ve açıkçası galatasaray'a en çok yakışan sistemde kanatlardan en az birisininin orta saha özelliklerinin çok yukarda olması zaruri. aksi halde, yani her iki kanatın da pır pır tabir edilen, aşırı hücumcu olması halinde, süper!! ligde bol gollü, bol heyecanlı maçlar izlenebilir ama avrupa'da tromsö faciaları da kaçınılmaz olur.
    hamit, sisteme ve günümüz galatasaray futbol takımının ihtiyaçlarına birebir uymaktadır. melo ile birlikte en öncelikli ihtiyacımızdır. uluslararası tecrübesi bu kadar yüksek olan ve türk statüsünde oynayabilecek olup sisteme bu kadar net oturan başka bir topçu ismi bilmemek benim cehaletim değil ise, alınmalı ve parçalıyı giymelidir. ilk entryde formata aykırı yazıp üstatlardan azar yemiyelim:) işbu transfer döneminde takımımıza katılmasını en çok istediğim 2 topçudn biridir efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın