• 12
    şahsi fikrim, son yıllarda forma tasarımları gerçekten iyiye gitti. çocukluk yıllarımdaki formalarla kıyaslarsam, bütün takımlar çok çok daha iyi formalar çıkarıyor. 90'ların ilk yarısında, o yakalı, uzun kollu, bol formaları sokakta giymek hiç kimsenin aklının ucundan geçmezdi. modern formalar, eskiye nazaran daha vücuda oturan, düzgün tasarımlı ürünler.
    peki sorun ne? bence ortasındaki, arkasındaki, kolundaki, her köşesindeki reklamlar. biri memleketin "müşterisine en fazla azap çektiren tekeli", öbürü "cemaatçi sermayenin en büyüğü" boş kalan kollara da diğerini yapıştırınca, o büyü de tasarım da gidiyor formadan.
    mesela 2 ssene önceki aslanlı formaya hasta olmuştum, sırf bu sebepten giyemedim. onun yerine gidip hagi'nin frikik attığı tshirtü almıştım. kulübü maddi olarak desteklemek açısından bir sıkıntı yok, ama onunla da maça gitmek olmuyor. tribünde siyah giyince, ortamı bozduğunu hissediyor insan.
    benim kendimce bulduğum çözüm metin oktay parçalısı oldu. reklam panosu olmadan renkleri, armayı taşımanın tek yolu da o gibi gözüküyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın