resim
Oussama Assaidi
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 135
    transferi durumunda ya yedek kulübesinde oturacak, ya da umut bulut ilk 11'de oynayacak, ya da melo transfer edilmeyecek göbekte selçuk ve engin ( ya da gelirse alper potuk) oynayacak. bu ülkede 6 yabancı oynatabiliyorsun ve 5'i garanti. o zaman neden hala yabancı oyuncu transfer ediyoruz biz birisi lütfen açıklasın.

    daha elimizde kurtulmamız gereken riera, stancu, pino, baros var, yedek için dany ve culio var, önceliklerin türk oyuncular olması gerekirken çok yanlış yoldayız bence.

    eğer bahsedildiği gibi 4milyon euro verildiyse bu paraya sercan sararer alınamazmıydı? ya da gökhan töre? onlar da olmayacaksa çıkar berkini oynat o zaman. altyapıdan oyuncu çıktı diye seviniriz bizde. ya da alıyorsan da al podolski'yi veya shaqiri'yi, yapma artık üçün beşin hesabını. danye ve (olursa) assaidiye verilen para yaklaşık 8 milyon euro. geçen sene bu parayı podolskiye vermedik, adam şimdi arsenalde oynayacak. bana kimse bu transfer politikasının doğru olduğunu anlatmasın.

    metemetemetemete hakkında çok kötü yorumlar yapmıştı, en azından onlarca maçını seyrederek. şu anda transferde 3'te 0,5 gidiyoruz. 40 milyon euro bütçe ve şampiyonlar ligine katılıma rağmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın