resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2022
    yıllar sonra ön libero mevkisine* adam akıllı birini bulmuşken neden hala imzaların atılmadığını çok merak ediyorum.

    adam gol atıyor, attırıyor, takımı - taraftarı ateşliyor, takım arkadaşları arasında çok seviliyor, ilk senesinde harikalar yaratıyor. bu adam suyun karşı tarafında forma giyseydi şu an alexten sonra bu adam konuşulurdu. kral ilan edilirdi takımda. ama bizim yöneticiler halen transfer konusunda kayseri kafası yaşamakta. klüpten indirim- topçudan indirim vs.

    ulan herifler baroni gibi adamın sözleşmesini uzatıyor biz halen imza attırmadık. sırf bu sebepten dolayı ben bu yönetime söverim arkadaş. hoca mı istemiyor bu adamı ? kim karşı? amrabat'a 7,5 million yuro vermesini biliyorsunuzda madem para var da neden bu adamı öncelikle halletmiyoruz. amacınız süpriz yapmak ise yeteri kadar yaptınız attırın artık şu imzayı da bizde rahat edelim.

    şayet bu adam giderse yerine kimi koyacaksın ? kim ilk yılında bu kadar takıma alışacak. riera örneği halen götünüze kaçmadı mı ?

    uzun lafın kısası bu adamı ne yapıp edip transfer etmemiz lazım aksi taktirde istediğimiz kadar forvet alalım bi cacık olmaz bizden.

    biz kivıl, keyta, elano, baroş, arda vs kadroyu da biliyoruz.

    edit: dikkatsizlik işte, melo nun mevkini libero yazmışım* bamforce yardımlarından dolayı tşk bir borç bilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın