• 327
    basiretsiz ülkenin basiretsiz insanlarının bel bağladığı kurum. çok sıkıldım bu koymalı kaymalı muhabbetlerden, yok cornu çıkarmış sallamış, infantino çadırı kurmuş. bu ne lan? burada vıdı vıdı yapıyoruz ancak başka bir olayımız yok.

    ben artık ceza falan istemiyorum, ceza gelse ne olacak ki abi, ben inanmıyorum clean football geyiğine, maksat fener bank asya'ya düşsün makara yapalım, ahaha ezikler diye bağırıp çağıralım. amaç türk futbolunun temizlenmesi olsaydı eğer beşiktaş ve trabzonspor'a da çullanmamız gerekirdi. biz bunu yapmadık, olayı feneri küme düşürün seviyesine getirdik ve adamların istediği olan "ben tek siz hepiniz" geyiğine çanak tuttuk.

    fenerbahçe camiası ve taraftarına diyecek tek sözüm yok onlar ne kadar kıvrak olduklarını sürecin başından beri gösterdiler. böyle davranacaklarını bize tamamen belli ettiler. burada sövdük saydık o da tamam. peki sonra ne yaptık? gerçekten galatasaray taraftarı olarak türk futbolunu kurtarma peşine mi düştük, yoksa sikerim böyle fenerbahçe'yi deyip bir tekme daha mı vurduk nefret ettiğimiz camiaya?

    bence bal gibi de ikincisini yaptık şike geyiğinin arkasına da bir güzel sığındık. adamlar kıvrandı etti, süreci bir sene sürüncemeye soktu, avcumuzu açtık uefa ceza versin diye dua ediyoruz şimdi. bol bol da ederiz. umarım ceza meza da vermezler herkes götünün üstüne oturur. biz de kendi pisliğimiz samimiyetsizliğimiz içinde kavruluruz.

    bunun galatasaray'ı, fenerbahçe'si, beşiktaş'ı, bursaspor'u falan yok. süreç boyunca yönetim, futbolcu, taraftar ne kadar dansöz olduğumuzu tüm dünyaya ilan ettik. artık durum uefa gelsin bizi kurtarsın'a döndü. ben uefa olsam su vermem amk bu ülkeye.

    haydi hayırlı tıraşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın