resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 415
    merak ediyorum acaba fenerbahçenin hasan ali kaldırım için ilk teklifi neydi ve kayserisporun cevabı ne oldu? bize yaptıklarını onlara da yaptılar mı? fenerbahçe 2,25 teklif etti de onlar da iki katı yani 4,5 milyon euro istediler mi? yoksa fenerbahçe ilk teklif olarak mesela 4 milyon euro teklif etti sonra da 4,5 milyon euroya anlaştılar mı?

    merak ettiğim başka bir soru da şu; şimdi bunlar amrabatı satmadılar diyelim, ellerinde kaldı. kasalarına girecek 7,5 milyon eurodan oldular. bunun karşılığında amrabat futbolu ile 7,5 milyon euro kazandırabilecek mi? bildiğim kadarıyla galibiyete 750 bin tl, beraberliğe 375 bin tl ödül veriliyor. 7.5 milyon euro ise 17 milyon tl civarında bir para yapıyor. yani bu parayı çıkartması için amrabat'ın önümüzdeki sene 22 maç kazandırması lazım yanlış hesap yapmadıysam. geçen sezon amrabat 24 maç oynamış; 5 gol atmış ve 8 asist yapmış. kayserispor'da oynadığı sürece performansı üç aşağı beş yukarı bu seviyede olacaktır. yani hiç de öyle 20 maç kazandıracak bir performansı yok. yani demek istediğim, 7.5 milyon euro'yu geri çevirip 15 milyon euro istemek,biz size oyuncu satmayız demektir ve ekonomik açıdan hiç mantıklı bir davranış değildir. bu davranışın arkasında başka düşünceler yatmaktadır.

    benim şahsi fikrim amrabat'ı fenerbahçe'ye satmak istiyorlar. hatta fenerbahçe ileride satın almak isterse diye hazırda tutuyorlar. olur da stoch'u satarlarsa yerine alıncak oyuncu hazır olacak böylece. böyle bir senaryoda kayserispor amrabat'ı fenerbahçe'ye 8 milyon euroya satar, sonra da daha fazla verene sattık diye de açıklama yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın