• 376
    yazılarını büyük bir keyifle okuduğum, uzun ve bilgilendirici entirilerle sözlüğü bir ilim irfan yuvası haline getiresadvhkfsadfs.

    şaka lan şaka. aslında üsttekiler doğru da doğum gününü böyle kutlamayacağım amk.

    bilen bilir, başta çok fırtınalı bir ilişkimiz vardı hktwoo ile. kendisinden nefret ederdim. o da sevmezdi beni yanlış olarak :( baya atıştık. üzerimize oynadık. epey aksiyonlu günlerdi :(

    bugün hala saatini kurup üç haftada bir aleyhimde entry kasan yazarlar var. dokunmuyorum. cevabı geçtim, tek mesaj dahi atmıyorum. bırakıyorum, eğleniyorlar. eğlensinler. ben, bir kayayım. ve bilsinler ki kayayı yerinden oynatamazlar, sadece toz alırlar :(

    bu adamla başından beri öyle değil(di) ama. bi kere akıllı bir adam bu adam. ciddiye alıp cevap veriyorsun yani. küfür de etse yapıyorsun. çünkü haksız olsa bile doğru küfür ediyor. bir şeyler yakalıyorsun. sözlüğün en büyük emekçisi bence. bunu sürekli kendisine de söylüyorum, sözlükler arası bir bilgi yarışması olsa galatasaray sözlük için ilk akla gelecek isim. bir kere müthiş bir denge unsuru burası için. düşünsene sözlüğün hep benim gibi adamlardan oluştuğunu! olur ama olmaz. kendimi örselemiyorum. aksine son derece önemli bir ismim ve kendimi seviyorum :( ama sözlük olsam, t a a r a b t isminden çok, hktwoo yazsın isterdim bana. (bu son cümle değişik ve tehlikeli oldu. sonra edit gelebilir)

    yazıda nickinin kısaltımını tercih etmemin sebebi, nickinin uzun oluşu değil patron. benim üşengeç oluşum da değil. sadece nickini sevmiyor ve berbat buluyorum.

    doğum günün kutlu olsun :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın