resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1987
    ben anlayamıyorum abi bazılarınızı. gol taraftarısınız desem adam forvetlerden daha fazla gol attı. estetik yok bu adamda da diyemezsiniz, takımın en teknik oyuncularından. asist de yapıyor. savaşıyor. evet bazen abartıp yok yere top kaptırıyor ama o da olsun be abi.
    yerine diarra gelsin, bilmem kim gelsin, bulunmaz oyuncu değil deniliyor ama inanın melo yerine bu takımın oyun karakterine uyan bir adam daha bulmak çok zor.
    12m az bir para değil evet ama sen değil misin şampiyonlar liginde başarı isteyen? 8 milyona tabata'yı alalım o zaman, hem daha ucuz. 12 milyon para falan değil arkadaş kimse kusura bakasın. yamulmuyorsam zaten bir maçın hasılatı 750k civarı. sen galatasaray'sın, bir sürü gelirsin, sponsorun, cartın curtun var. kaldı ki şampiyonlar ligi gelirleri, şampiyonluk ödülü vs nereye gidecek o zaman. geçen sezon eksik bir transfer sezonu geçirdik. yani bir podolski, bir reyes gelse tamam limitimizi zorladık diyeceğim ama geçen sezon da aman aman bir bütçe harcamadık. bu sezon 25-30 milyon ayırman lazım ki başarı gelsin. şimdi başarı parayla olacak iş değil diyenler çıkacak biliyorum ama kalite istiyorsan vereceksin o parayı güzel kardeşim.
    ben bu yönetime ve fatih terim'e güveniyorum. onlar durumu bizlerden daha iyi biliyorlar sonuçta. ama bu transfer sezonunu da geçen sene ki gibi başarısız geçireceksek önümüzdeki sezonu zor geçiririz. ama inanıyorum ki 25 haziran'dan sonra şöyle 4-5 nokta transferle* başımızı döndüren bir takım olacak. yedekleriyle bile türkiye ligini götürebileceğimiz bir takım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın