• 448
    galatasaray'ı hayattan çıkarmayı çok kolay göze alan renktaşlarımı görmeme vesile olan olay. eyvallah yönetime protestonu yaparsın. kaldı ki yöneticilerin hiçbirinin ortak kullanımı istemediğini düşünüyorum. sonuçta onlar da bir bakıma taraftar. biz ne hissediyorsak onlar da yakın şeyler hissediyorlar. demek ki onların da ellerinde olmayan bazı şeyler var demek ki yönetimin elini kolunu bağlıyor.

    bence suç bu yönetimde değil, her ne kadar sempati duysam da eski yönetimimizdedir. türkiye'ye göğüslerini gere gere "bu stad bizimdir" diye açıklama yapmadılar. hep iktidarı yüceltmek adına bu stadı devlet galatasaray'a babasının hayrına hibe etti gibi bir hava yaratıldı. kimse de çıkıp "siz ne diyorsunuz kardeşim? devlet bu stadı bize yaparak 500 milyon liraya yakın kar etti." diyemedi.

    bu işlerin devlete kalmasının sebebi de adnan polat ve yönetiminden bir önceki yönetim olan rahmetli başkanımız özhan canaydın ve yönetimidir. ya güzelce ali sami yen'ini kademe kademe modernleştirebildiğin kadar modernleştirirdin ya da kendi imkanlarınla, ulaşımı kolay bir stad yapardın. ama bunu yapamadılar.

    demek istediğim bu zincirleme hataları son yönetimin başına kabak gibi patlatmak çok büyük haksızlık olur.

    hele galatasaray'ı takip etmemek, galatasaray'lılığını dondurmak falan bana çok uzak be sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın