resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 749
    bu adamı almak risk değil, gelir takır takır oynar ama yaşı da ilerledi biraz. maç başı ücret hariç 3 milyon euro'dan fazla para verilmemeli çünkü geldi mi takımdaki yeri garanti denilebilir. yani maç başına ücretti, primdi derken 3 milyonun çok üstüne çıkacaktır maliyeti. türk futbolu yavaş yavaş içe kapanma sürecine giderken böyle uçuk rakamlar verilmemeli ne kadar ihtiyacımız olsa da.

    bence hamit'in gelmemesinin sebebi halen real madrid'ten gönderilmemiş olması. bir bakıma hak veriyorum çünkü dünyanın en büyük futbol kulübünde şu anda ama orada forma şansı bulması çok az artık. ilk seneden yedek olarak biraz katkı verebilseydi belki kariyerinin sonuna kadar tutunabilirdi ispanya'da; takıma katkı yapamadığı için mourinho "gitsen de olur buralarda takılsan da olur, sana verdiğimiz para bize koymaz" tarzında bir tutum sergiliyor.

    sonuç olarak, rakiplerimizin futbolcu maaşlarında indirime gittiği bir sezonda aşırı harcama yapmak büyük risk demek. eğer bir şekilde şampiyonluktan olursak bu borçlar ödenemez ve beşiktaş kadar olmasa da ziyadesiyle kötü bir duruma düşebiliriz. kulübün parasızlıktan kırıldığı günleri unutmayalım ve sabırla adımların doğru atılmasını bekleyelim. bize düşen görev budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın