• 681
    basiretsiz insanları barındıran, besleyen, götlerini tavan yaptıran kuruluş. güzel ülkemin her kurumunda olduğu gibi burada da bokluklar, rezillikler, aşağılıklar diz boyu ve işin garibi artık bize normal geliyor bu işler.

    ulan burada neler neler konuşuluyor, ne analizler ne düşünceler yazılıyor sırf daha kaliteli bir spor ortamına sahip olalım, sadece uefa ve süper kupayla kalmayalım yada 10 senede 15 senede kazanılan bir başarıyla yetinmeyelim diye ama bi' taraflarına koduğumun herifleri konumlarını siyasi güç veya maddi gelir dışında kullanmıyor. bir gün pisliğin biri çıkıyor play-off diyor, sonra biri çıkıyor sanki tek sorunumuz yabancı oyuncu sayısıymış gibi 5 kişiyle oynayacaksın artık diyor, ülkenin başbakanı avrupaya gitmeyiz şike yapanın canı sağolsun, biz onu kollarız diyor, biz ise burada boku bokuna sinirlerimizi bozuyoruz. sen canını sıkma başkanım, avrupa bizi siktir ettikten sonra zaten 3. sınıf yabancı topçulardan başkası gelmez buraya, onu da alır oynatırsan tabi.

    eskiden "burası türkiye yaev" diyenlere uyuz olurdum ama artık ben de diyorum. değişmiyor beynine çip taktığımın insanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın