resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 1553
    ben pino'yu halen daha takımda tutma umutları olan ve kendisini beğenenleri şeye benzetiyorum. hani eskiden mahalle maçları yapılırdı ya orada hep çalım atıp, pas vermeyen tipler olurdu. onu da o çocuk kafasıyla çoğu kişi iyi futbolcu falan zannedip beğenirdi.

    ama zaman geçtikçe anlaşılırdı ki o tiplerden futbolcu falan olmaz. demek ki bazıları zaman geçmesine rağmen bu tiplerden takıma fayda gelmeyeceğini anlamamakta ısrarlı. ya da ikinci ihtimalle; sözlükte hala mahalle maçlarında oynayan kişilerle tartışıyoruz.

    beyler iş çalım atmakta değil, gerektiğinde elbette çalım atılır fakat takım oyunu gerektiğinde değil her zaman oynanmalı. izleyenler bilir goal the dream begins filminde bir sahne vardır; santiago munez idmanda sürekli çalım atınca teknik direktör onu yanına çağırır. elindeki topa vurur ve munez'in topu geçmesini ister. munez iki kere dener ama topu geçemez ve geçmem imkansız der. ondan sonra teknik direktör işte bu yüzden pas veriyoruz, futbol bu kişisel şov değil takım oyunu der. işte pino bunu hala öğrenemeyen ve asla öğrenemeyecek olan kişidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın