• 947
    üç maç kaybetse fatih terim'in bile tartışılacağı bir kulüpte olduğu unutulan teknik adam. yönetime küfür ettiği ismail şenol'ca yalanlandı.

    kendisi bir sistem adamıdır. bu bilinen bir şey. ben hep sistemlere inandım. sistemsiz, tesadüfi ve kolay kazanılan başarıları da hep küçümsedim. mahmuti zor yolu tercih etti. uzun yolu. tam benim istediğim tipte bir davranış bu. kolaya kaçmadan, kollektif yapısı güçlü bir takım kurmak. rijkaard bu yüzden benim kulübe bağlılığımı arttıran bir isimdi. onun adına yüklenen anlamlar bu yöndeydi. terim bu yüzden benim bağlılığımı arttırıyor. mahmuti de aynı şekildeydi. kulüpten ayrılmış. yolu açık olsun. bence galatasaray'da kalmalı ve yapısını inşa etmeye devam etmeliydi. yerine kim gelir, bilmiyorum, ama oktay hoca benim için hep başkaydı. efes'teyken de, galatasaray'dayken de.

    açıkça, harcadık adamı. kendisinin de bunda hataları var tabii, ama bunlar tolore edilebilir şeylerdi.

    edit: şimdi okuduğum başka şeyler var. oktay hoca koç olarak devam etmek istemiyormuş. basketbol şubesinin ceo'su olmak istiyormuş. geçen sezon da böyle bir şeye yeltenmişti. bakalım, zaman ne gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın