• 889
    kendisini severim. bu sene başarısız olmuş mudur, ondan da emin değilim. ortada somut hiçbir kupa olmamasına rağmen net bir şekilde başarısızdır diyemiyorum. ama şunu biliyorum ki, başarısızsa da kendisini başarısız kılan çıtayı bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar yükseğe koyan kendisidir.

    bu birçok kişinin anlamlandıramadığı ve benim bazılarına hak verdiğim yergiler de bence iki sebepli;

    1-bu sezon * şampiyon olmak için her anlamda çok müsait bir sezondu. üstelik futbol takımı da şampiyon olmuştu ve erkek basketbolda da şampiyon olsak 2 ana dalda şampiyon olacaktık. ki bence tarihi bir fırsatı kaçırdık. bu sezonu yıllar yıllaaar geçse de unutamayacağımızı düşünüyorum.
    2-ikinci sebep de bence ergin ataman. bizim kanımızda var. komşunun oğlu...yaparız bunu. ben de yaptım. sen dünyanın en popüler ikinci üniversitesini kazansan da, komşunun oğlu dünyanın en kıyak üniversitesini kazanınca başarısız addedilirsin. hani başarısız addedilmesen de başarının hakkı verilmez. bence bu sezon ergin ataman'ın destansı başarıları da biraz mahmuti'yi söz edilemez, eden çarpılır katından indirdi ki bence bu da özünde iyi bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın