• 8
    oklahoma city thunder - miami heat şeklinde adı konmuş finallerdir. çarşamba sabahı ilk maç oynanacaktır. bu yıl da finallerde 2-3-2 uygulaması devam edecek. buna göre ilk 2 maç oklahoma'nın, sonraki 3 maç miami'nin, son 2 maç da yine oklahoma'nın sahasında oynananacaktır.*. bütün maçlar cnn türk'ten canlı yayınlanacak.

    son olarak da şunu belirtmeden edemeyeceğim. sözlükte bazılarının eğitim seviyesini görmemize sebep olmuş eşleşmedir. bazılarının gerçekten okuduğunu anlamadı sıkıntısı var. "3'lü gelmeden miami taraftarı olanları tenzih ediyorum" denmesine rağmen hala yok biz doğuştan miami'liyik yok şu dönemden beri miami sıcağıyla kavruluyoruz miami bizim şuyumuz buyumuz diyenler çıkıyor ya gerçekten garipsememek elde değil. bir tartışmada bak ne yazmış hele dur şuna kallavi bir şey yazayım deyip klavyeye atlamak böyle bir şey herhalde. neyse ki ülkemizde yapılan onca sınavda okuduğunu anlayanlar daha avantajlı oluyor. kitap okuyan gençlerimiz adına sevindim.swh

    miami'yi fenerbahçe'ye benzetme konusuna popescu, hagi üzerinden tartışmaya çalışılma konusu ki güldürdü mü diyim hayret ettirdi mi diyim bilemedim şimdi. nba'de güç dengesi her zaman korunmaya çalışıyor. (u: nba'de küme düşme var diye düşünen var mıdır?) bu yüzden salary cap diye bir sınır var. bu da herkes istediği yıldızı alıp dengeleri altüst etmesin diye var. bunu önceki yıllarda celtics'te yaptı, memphis'in bin aptallığı sayesinde hemen hemen karşılıksız gasol'u alarak lakers da yaptı. çok ciddi şekilde dengeler altüst oldu. miami'ye atıp tutarken bir celtics ya da lakers taraftarı olarak söylemiyorum bunları. nba'de bir denge olmak zorunda. draft bu yüzden var. bu yüzden draftta en kötü takımlar en iyi oyuncuları almak için daha büyük şansa sahipler. kimse miami'yi yıldızlara sahipler diye eleştirmiyor. yıldızları transfer ediş şekli bir nevi şike yapmak gibiydi. çünkü oyuncular önceden ayartıldı ve resmi transfer dönemi başlamadan bu iş çoktan belliydi* ki bu normalde yasaktır. bu açıdan fenerle kıyaslarken sizin anlama şeklinize bak. bravo gerçekten.

    bu 3'lü bir araya geldiklerinde amerika'daydım. miami'nin oyuncuları transfer şekli çok tartışıldı. oyuncular maaşlarından feragat etti diyenler var. gerçekten buna inanıyorsunuz yani masa altı para almadıklarına? hemen her süper yıldızın minimum 20m aldığı bu ligde 16 bana yeter dediler yani diyorsunuz. peki ben görmedim tabi ki ama bu sezon sonunu hep beraber görecez. yeni cba 58 milyon dolar sınırı getiriyor. bu 3 oyuncunun maaşları nerdeyse dolduruyor bu sınırı. yapsınlar bakalım yine indirim de görelim. ayrıca transferden önce lebron james'in kararı diye o programı inanılmaz antipati topladı. o programın arkadaki içecek reklamlarıyla canlı yayınlanıp bir saat içerisinde hangi takıma gideceğini açıklaması utanç vericiydi. 3'lü bir araya geldikten sonra yapılan açıklamalar, bu takımın hep kendini rakiplerden üstün gören açıklamaları ve geçen yıl herkesin önünde - evet sizin de miami goygoycuları - nowitzki'nin hastalığıyla alay etmeleri başlı başına bir utanç ve rezalettir. siz izlerken utanmadıysanız spor etiği anlayışınıza selam söylüyorum. yalansa buyrun yalan diyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın