resim
Ozan İpek
Takım:Y. Çivril Bld.
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 114
    tipik bir 4-4-2 kanat oyuncusudur. çizgiyi iyi kullanır. mücadele gücü yüksektir. sanılanın aksine hücum gücü hiç de az değildir, aksine hücumcu gözüken bir çok kanat oyuncusundan daha fazla asist ve gol rakamlarına ulaşmışlığı vardır. pek çok maçta rahatlıkla sol bek de oynayabilecek potansiyele sahiptir. türkiye'de sol tarafı kulvar olarak kullanabilen tek ama tek yerli oyuncudur. devamlılığı ve istikrarı üst düzeydir, üç sezonda 100e yakın lig maçına çıkmıştır.

    bizde bu bölgede oynayan oyunculara bakarsak;
    albert riera: aldığı fahiş ücrete kıyasla vasat bir sezon geçirmiş, daha iyiye gitmeyeceği de ortada
    emmanuel culio: aslen sol kanat oyuncusu değil, bek özelliği yok. yabancı kontenjanı dolayısıyla oynatılması güç. yaşı 30'a geliyor.
    engin baytar: aslen sol kanat oyuncusu değil, çizgide oynayamıyor.
    emre çolak: zaten çizgi oyuncusu değil.

    hatta şöyle düşünülebilir, riera gönderilirse zaten elde kalacak para ozan ipek'in bonservisine gider, bir zarar bile sözkonusu değil. riera'dan kötü oynamayacağını zaten herkes biliyor.

    yerli rotasyonumuz yerlerdeyken, yabancı sayımız 8-10 civarındayken elde doğru düzgün sol kanat çizgi oyuncusu yokken ve kendisinin 3-4 milyon euroya alınabileceği konuşuluyorken istenmemesini ben anlayamıyorum açıkçası. umarım transfer edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın