• 6
    oklahoma city'nin rakibi anlı şanlı miami heat olacaktır. bir de parayla kuruldu falan demiyor mu bazı celticsliler... ulan akıllı olun. ray allen ve kevin garnett boston'a lebron ve bosh'tan beter gelmedi mi? o kevin garnett takasında minnesota kıytırık al jefferson dışında ne kazandı? lebron ve bosh kendi ücretlerinden bile feragat ettiler. hele ta zo'lu zamanlardan beri miamili olan benim taraftarlığımı ve sempatimi türkiye ligi'nde feneri tutmakla bir hale getiriyorlar ya anlamıyorum. o zaman popescu, hagi ve taffarel gibi dünya yıldızları geldiğinde siktirip gidip feneri tutsaydınız.

    bir de lakers'ın olmadığı finale nba finali demem diyenler lütfen kobe'sini gasol'ünü alsınlar siktirsin gitsinler. her sene birilerine sulanan, gasol gibi bir adamı karşılığında bildiğin kwame brown'ı vererek alan adamlar gelip burada artistik taslamasın.

    sözün özü, şu anki miami heat kadrosu en az şu anki lakers ve celtics kadroları kadar adilce kurulmuştur. bu finalin de doğu ayağını miami heat oluşturacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın