• 1
    sabaha karşı * oklahoma'nın rakibinin belli olup adının konulacağı finallerdir. bütün maçlar cnn türk kanalından canlı yayınlanacaktır.

    doğudan henüz kiminle finale çıkacağı belli olmadan oklahoma-miami finali t-shirt'leri basıldı bile. bu artık popülerite'nin nasıl herşeye hakim olduğunun ve miami'nin neden hakemlerle itelene itelene finale çıkarılmaya çalışıldığının net göstergesidir.

    nba.com'da* yazan shaun powell adlı idiot'ın "for true basketball fans, heat-thunder is finals heaven" başlıklı yazı yazmıştır bile.bu işin artık boku çıkmıştır arkadaş. gerçek basketbol severler için heat-thunder finali cennettir ne demek? boston celtics'in çıkmasını isteyenler aptal mı?

    http://www.nba.com/...html?ls=iref:nbahpt1

    hangi gerçek basketbol sever miami heat gibi çirkeflik abidesi ve masaaltı para ile* kurulmuş bir takımın finale çıkmasını ister ki? ama lebron yaaaaaaaaaaaa, üç yıldız aynı takımda olummmmmmmmmmm gibi goygoycular dışında gerçekten bu takımı sahiplenenlerin basketbol bilgisine şaşıyorum. türkiye liginde fenerbahçe'yi tutmak gibi bir şey bu.* rakip oyuncunun hastalığıyla alay eden* oyuncuları barındıran, daha playofflar başlamadan rakipleriyle alay edercesine kendini şampiyon ilan eden, saha içinde her pozisyona ağlayıp sızlanıp faul almaya çalışan oyuncuları barındıran, etiklikten fersah uzaklıkta olan takımdan bahsediyorum.(u: evet onlardan, yalan mı?)

    ha basketbol seyri açısından estetik hareketler, smaçlar görmek istiyorum diyecekler mutlaka vardır, saygı duyarım ama amerika'da durum öyle değil. florida eyaleti dışında nerdeyse hiçbir yerde miami'yi destekleyen yok bile. amerika halkının yüzde 90'ı oyuncu ayartmalarından beri bu takımdan nefret ediyor. ama bu yazıda yazılan her şey bizim yüzümüzden oluyor. nasıl mı? nba'de bütün maçlar zaten açık yayından veriliyor. asıl para kaynağı uluslararası arena.(u: d-smart'ın yaptığı bir kanıt değil mi?) uluslararası heyecanı ve izlenirliği hat safhada tutmak zorunda nba. bunun için de dünya üzerinde en popüler oyuncu olan lebron james'in şampiyon olması için nba yönetimi de elinden geleni yapıyor bu uğurda başka takımların hakları da çalınıp gidiyor.

    bu söylediklerimin ispatı'nı bu gece 10 haziran 2012 miami heat boston celtics maçı'nda defalarca yanlı düdük izleyerek göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın