• 9
    kendilerini uzun süredir takip etmeme rağmen, ilk alışverişimi pazartesi günü yaptım ve siparişimi bugün elime ulaştırdılar. öncelikle tribün kültürünü, özellikle yabancı tribünlerin dilinden düşürmediği 2 temayı çok güzel işliyorlar. bunlar "casual style" ve "ultras". ayrıca kendileri üretimin her aşamasında kontrol ederek, bizzat ürünlerle yakından ilgileniyorlar. taraftarlarla da (müşteri demiyorum çünkü taraftara müşteri muamelesi çekmiyorlar) yakından ilgilenerek, internet üzerinden alışveriş ve ürünlerle ilgili sıkıntıları, görüşleri, önerileri anında dikkate alıyorlar.

    http://shop.ultrasproject.com/product/oldboys bu ürünü satın aldım. cumartesi gecesi ellerinde kalmamış olarak gözükse de 2 gün sonra stoklardan sadece 2 beden eklendi. onun dışında yeniden çıkartma gibi hadise yok. kumaş, baskı da oldukça kaliteli. zaten yaptıkları işi önemsediklerini ve sadece "satış" yapmak için bu işi yapmadıklarını kargoda elinize gelen paketle anlıyorsunuz. ilginç olarak, ilk siparişi veren taraftara veya 1000. takipçiye sürpriz olarak fazladan t-shirt de yollayabiliyorlar. yanında da bol bol sticker atıyorlar. (yalnız geçen sene yapılan fotoğraf tarzı görsel çok hoşuma gitmişti, aklım onda kaldı açıkçası. edinmek isterdim)

    edit: daha sonra çıkacak ürünlerde football factory filminden şu sözlerin de güzel olabileceği fikrindeyim.

    --- alıntı ---

    what else are you gonna do on a saturday? sit in your fuckin' armchair wankin' off to pop idols? then try and avoid your wife's gaze as you struggle to come to terms with your sexless marriage? then go and spunk your wages on kebabs fruit machines and brasses? fuck that for a laugh! i know what i'd rather do. tottenham away. love it!

    --- alıntı ---

    son olarak, sipariş ve sticker hakkında bir iki fotoğraf paylaşayım.
    http://gss.gs/ZRL
    http://gss.gs/yhz
App Store'dan indirin Google Play'den alın