• 8
    kendilerinden pazar günü verdiğim siparişlerin bugün itibariyle elime geçtiği site.
    yorumları yapalım şimdi efendim;
    öncelikle şu 3 ürünü aldım;
    http://shop.ultrasproject.com/product/start-a-riot
    http://shop.ultrasproject.com/product/monday
    http://shop.ultrasproject.com/...duct/ultras-istanbul

    -tshirtlerin kalitesi gayet iyi, bir tek http://shop.ultrasproject.com/product/monday ürünü atletimsi kalitede(ya da tamam ben beyaz tshirtlere alışkın değilim) ve baskısı biraz silik ama diğer iki tshirt 10 numara kalite olarak.
    -siparişi gönderdikleri kutu, yanında gelen sticker ve fotoğraflar çok güzel bir sunum olmuş iş yerimde masama sticker'ı da fotoğrafıda anında yerleştirdim insan baktıkça "yemişim işini gücünü lets start riot ulan" moduna girebiliyor pek hoş pek güzel.
    -müşteri memnuniyetine inanılmaz önem veriyorlar örneğin ben large sipariş verdikten sonra tshirtün m boyutundan stoklarına eklediklerini twitterdan duyurdular, twitlerine "ah be abi siparişten önce deseydiniz keşke m verirdik" dememle beraber "siparişiniz m olarak değiştirildi" diye cevap geldi. hatta "içinize sinmezse gönderin değiştirelim" bile dendi. net bir şekilde eyvallah.
    -fiyatlar tüm bu memnuniyet ve kaliteye göre gayet uygun alacak arkadaşlar hiç şüphe etmesin.
    -ödeme olayı paypall zaten kafa rahat.

    bu tarz insanların yaptıkları işlerin sonuna kadar desteklenmesi taraftarıyım, iyi ki varlar.
    kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ederken yeni tasarımlarınıda beklemekteyiz efendim(şöyle profesyonelliğe karşı metin oktay konseptli bir tshirt fena mı olurdu:) ).
App Store'dan indirin Google Play'den alın