resim
Süleyman Hurma
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Karagümrük
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 150
    türk futbolu neden büyümüyor diye tartışıyor geçen gün. hatta ege takımlarının lige gelememesinin sebeplerini filan konuştuk uzun uzun. konuşmanın ortasında farkettim ki nedenler gayet açık bir şekilde buradayım diye bağırıyor bize. kısaca sayayım:

    -yöneticilerin beceriksiz olması
    -yöneticilerin faşizan bir şekilde kulübü yönetip tutucu olması-yenilikleri açık değiller, sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar-
    -bilet fiyatları ucuz dahi olsa seyircilerin maç izlemeye gelmemesi-büyük takımlar dahil-
    -klasik futbol anlayışından vazgeçilmemesi-büyük takımla mı oynuyorsun? bas tekmeyi durdur-
    -futbol ekolü denen bir şeyin olmaması

    daha da uzar gider liste. esas nokta yönetici kısmında işte. bunların tek nedeni yöneticiler!

    beceriksiz yönetici aynı zamanda basiretsizdir ve en ufak bir hatada suçu teknik direktörde bulur. aklındaki tek düşünce; "hoca kötü ve takım bu halde". aksini iddia edense hain! yine büyük takımlar birini istediği zaman; "bunlarda para bok, düdükleyeyim en iyisi ben bunları" düşüncesi ise stabil! büyük kulüplerin yöneticileri mal bunlar zeki. bir porto, ajax modeli yok. işleri güçleri afrika'dan üç kilo patatese oyuncu getirip ligin kalitesini düşürmek!

    seyirciler maça gelmiyor, kulüpler de bir şey yapmıyor. maç öncesi filan sosyal aktiviteler düzenlense belki seyirci gelecek. ama yok, gelmiyor zaten adamlar, ne diye yapsınlar!

    sonuçta görüldüğü gibi bu futbol gelişmiyor ve yöneticileri de göndermek için hiçbir şey yapmıyoruz. sadece galatasaray ilgilendirmez bizi, bu lig bizim ligimiz ve anadolu kulüpleriyle de ilgilenmek lazım. şehrinizin takımına destek verip, herhangi bir başarısızlıkta cezayı da yöneticilere kesmek lazım. aksi halde bu ligdeki takımların yöneticisi süleyman hurma olur.

    ne diyorduk; kayserispor'un kendini zeki sanan yöneticisi süleyman hurma'nın unuttuğu şey; "karşısına aldığı takım galatasaray!". gün olur devran döner bize işleri düşer. o gün bunlar unutulmaz.

    tabi biz gidip oyuncuyu ayarlayıp fiyatı düşürüp almaya kalkıyoruz-dur o zaman tepkisini anlarım. tabi daha düzgün tepki verirse. unutmamak gerek ki kulüp fiyat belirler ve bu fiyat üzerinden pazarlık olur. anlaşılamazsa oyuncuya da gidilmez. işin doğrusu bu. fakat süleyman hurma galatasaray'a oyuncu vermek istemediği için yüksek fiyat çekiyor ve biz bu yüzden oyuncuyla önce konuşuyoruz. sonra çıkıp bıd bıd ötmeyin lan galatasaray oyuncu ayartıyor diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın