resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 758
    evet efendim,
    bir kör ölür badem gözlü, kel ölür sırma saçlı olur kuşağına daha hoşgeldiz.
    bugünkü konuğumuz aykut erçetin.
    hani şu 2003'ten beri toplam 50 maça çıkmamış aykut erçetin.
    hani şu çıktığı 40 küsür maçta da toplasan 5 kere bile adam gibi bi performans gösterememiş olan aykut erçetin.
    bu arkadaş tam 9 senedir galatasaray'ın, galatasaray formasının, galatasaray futbolcusu olmanın getirilerini yaşayarak paşa gibi yaşamış ama ne yazık ki kendisine sabredilmediğinden bi türlü gereken patlamayı yapamamıştır.(u: :()(u: :()(u: :()
    9 sene yerine belki de 10 sene beklenilse kendisi bugün real madrid'e falan transfer olur casillas'ı yedek kulubesine yollardı.
    üstüne üstlük galatasaray bu adama sabretmediği gibi tam 9 senedir asgari 1 milyon dolar'dan kendisine sadece 9 milyon dolarcık vermiştir.(u: :()(u: :()(u: :()
    bu da ayda hiç bişey yapmadan hemen hemen 80 bin dolar eder ki adamcağız bu parayla geçinmek zorunda bırakılırken oturup yeteneklerinin körelişine de mani olamamıştır.(u: :()(u: :()(u: :()
    ondaki süper yeteneği göremeyenler sadece galatasaray teknik kadrosu/kadroları da değildi. bu arkadaşı milli takıma sadece ve sadece 1 kere seçmişlerdir.(u: :()(u: :()(u: :() oysa ki her maç oynaması gerekirdi milli takımda.
    çok hakkını yedik aykut, umarım bizi affedebilirsin.(u: :()(u: :()(u: :()

    ulan kafanız mı güzel?
    adam 9 senedir etinden, sütünden, derisinden, postundan yararlandı galatasaray'ın be!
    galatasaray tarihi boyunca belki de en kaleciden yoksun döneminde parlayamayan bu adamın üstüne tiner döküp çakmak çaksan parlamaz.
    hani kızıyosunuz diye volkan demirel örneği vermeyeyim ama fenerbahçe'nin yedek kalecisi mert günok'un tırnağı etmez kalecilik olarak.
    karaktere gelirsek; adamı 9 senedir toplasan 9 kere izlemişimdir. o yüzden sahadaki davranışlarını hatırlayamıyorum. bu konuda yorum yapamayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın