• 60
    30 mayıs 2012 uefa kararlarıile beşiktaş, bursaspor ve gaziantepspor'un avrupa kupalarından men edilmesi süreci ile sonucu hakkında net bilgiler ortaya çıkmaktadır.

    bursaspor başkanının ceza sonrası açıklaması aynen şöyle;
    http://live.sporx.com/...ha-menSXHBQ281802SXQ

    --- alıntı ---
    bursaspor başkanı ibrahim yazıcı, uefa disiplin kurulu'nun verdiği kararı hukuk cinayeti olarak değerlendirirken; "fifa ile olan davamızdan dolayı, kulübüne olan borçtan ötürü ve bizden evvel gerçekleşmiş bir vakadan sonra böyle bir karar alınıyor. biz parayı faiziyle birlikte ödedik. olacak iş değil. hiçbir yerde davamız yok. her yönüyle tertemiz bir kulübüz. şok olduk. her şeyin sonu değil elbet. ülkeye verilen ceza gibi bir şey bu. bu işleri anlayan birisi çıksın ve yorum yapsın. bizim borcumuz kimseye yok. eskiden gelen bir dava. tahkim ertelemeyi kaldırmış. üç sene içinde sorun yaşanırsa bu ceza işleme girecekti. hak etmedik bunu. borcu olmayan bir kulüp nasıl ceza alır? beşiktaş'ın aldığı cezayla bir benzerliği de yok" dedi
    --- alıntı ---

    yani uefa sopayı almış türk takımlarının tamamına borç ödendiği halde dalmaktadır. umarız galatasaray gibi suçu olmayan kulüpler bu süreçten ceza almadan çıksınlar. ancak yıldırım demirören varken bu durum mümkün değil.

    uefa önce şunları yap yoksa x yıl tamamınızı almam diyecek yıldırım demirören'de tamam alma diyecek. tehlikenin farkında mısınız?
    uefa ile anlaştık dedikleri şey işte bu tamam gitmeyelim cezasını demirören tff'sinin kabul etmesidir. asrın anlaşması !! siyaset ise gidemeyenlere sus payı verecek. siyaset oy uğruna gene bizim paralarımızı şikecilere verecek.

    (bkz: yıldırım demirören istifa etmelidir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın