• 1
    2012-2013 sezonu boyunca yapılması gereken kampanyadır, yönetimden isteğimdir. kulüp hem medyayı hemde resmi yayın organlarını kullanarak büyük galatasaray taraftarını harekete geçirmelidir. biz türkler nerede bir kampanya varsa birinci olma duygusuyla abartabiliyoruz. bunun en yakın örneği van depreminde yapılan kampanyada gördük.

    işte bizim yönetimimizde böyle bir durum yaratmalı. 1 milyon forma kampanyasına katılmayanı sanki galatasaraylı değilmiş gibi yansıtmalıyız. kampanya süresi boyunca kaç adet forma satıldığı resmi sitemizde görülebilmelidir.

    gs bonus kampanyasında olduğu gibi sırf kampanya yapmış olmak için yapılmamalı. sürekli gündemde tutmak gerekiyor. stadımızda bununla ilgili pankartlar, billboardlar olmalı. görmeyen, duymayan kalmamalı. hatta gs tv'de dönmeli.

    not: van depreminde iyi bir organizasyon ile ne kadar etkil kampanya yapıldığını gördük. sanatçılar, siyasiler, tv kanalları filan kampanyayı hep gündemde tutmuşlardı. sonuçta duymayan kişi kalmamıştı ve herkes destek vermişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın