resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1247
    emre belezoğlu gibi bir utanç abidesiyle kesinlikle karıştırılmamalıdır. saf anadolu çocuğudur mehmet topal. karakteri düzgündür. en azından şahsımda bıraktığı intiba budur. fenerbahçeye gitsede hakkındaki düşüncelerim değişmeyecektir. metristekinin emirleriyle galatasaray hakkında ileri geri konuşmayacaktır gittiği yerde. doğuştan febeliydim ben zaten demeyecektir. efendi gibi futbolunu oynayacaktır. metristekinin talimatlarını yerine getirmeyeceği için belkide yeni camiası tarafından sevilmeyecektir. çünkü onlara emre gibi fatih akyel gibi volkan gibi galatasaray hakkında ileri geri konuşan, mehmet topuz gibi tuncay şanlı gibi hayvan taklidi ile rakibine gönderme yaptığını sanan zavallı adamlar yaranıyor.

    avrupada oynamak bir idealdi onun için. bunu gerçekleştirdi. hemde avrupaya giden bir çok türk futbolcusundan daha kısa süre kalmasına rağmen daha dolu dolu geçirdi avrupa macerasını.

    ispanya liginin iki uzay takımı real madrid ve barcelonanın ardından ispanyanın en başarılı takımının orta saha oyuncusuydu hemde rotasyon oyuncusu değil, ilk onbir oyuncusuydu.

    ama artık memleket hasretimi dersiniz, avrupaya ayak uyduramamakmı dersiniz yoksa paranın tatlı yüzümü dersiniz bilmiyorum ama türkiyeden kendisine gelen bir teklifi kabul etmiştir.

    kendisi için hayırlı olsun demekten başka birşey düşmez bize. söylediğim gibi sadece işine bakar, efendiliğini bozmazsa arenadaki ilk fenerbahçe maçında alkışlanmalı, adam olan ile olmayanın farkının tüm türkiyeye gösterilmesi gerekir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın