resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1117
    tarihini hatırlamıyorum da bizle ilk maçı denizlispor deplasmanıydı sanırsam. benim en ve tek beğendiğim futbolunu o gün oynadı mehmet. o günden bugüne bence hep geriye gitti.

    şu an gayet demode bir orta saha oyuncusu. 4-4-2 de oynasan, 4-3-3 de oynasan, sistemi kendisinin üzerine de kursan yılda attığı gol/yaptığı asist sayısı 3'ü geçmez.

    ha fenerbahçe'ye giderse de, emre'nin de kalacağını varsayarsak yedek kalır. ya da aykut kocaman geldiğinden beri uygulatmak istediği ama alex'ten ötürü uygulayamadığı 4-3-3'e döner. 4-4-2'de hem baroni* hem de çubuklu tosun kendisinden fersah fersah daha iyi ve verimli futbolcular çünkü.

    bu sene orta saha tandemindeki isimlerden 40 gol katkısı almış bir takımın taraftarı olarak, şu dünyadaki en son isteyeceğim şey, önümüzdeki sezon için bize transferin mehmet. galatasaraylıysan ki galatasaraylısın, lütfen bize gelme. senin 2 gömlek altından 10 ay önce kurtulduk çünkü. takasta kullandık, üstüne biraz da para verip dünyanın en iyi kalecilerinden birisini aldık. yerine melo geldi, orta saha gördük. sen ondan daha iyi olsan da, en azından kazma olmasan da, en az onun kadar demode ve katkısızsın. o yüzden bize gelme. fener'e git ve zokora'nın bu sezon trabzonspor'a verdiği zararın bir benzerini fenerbahçe'ye ver. ama bize bulaşma. daha doğrusu biz sana bulaşmayalım. olmasın yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın