• 436
    olmaması gereken ortaklık. sebepleri:

    1. bizim zamanında inönü yerine olimpiyatı kullanmamız sebebiyle takımın 10 geriye gitmesi, bizlerin 10 yıl yaşlanması.

    2. beşiktaş taraftarının iğrençlikleri. daha 1 ay önce bizim futbolcularımıza yaptıkları yüzünden(saha inip adam kovalamak, ırkçılık, yabancı madde yağmuru) bunu haketmiyorlar. daha önce yaptıklarına hiç girmedim dikkat ettiysen. kullanırlarsa kırmadık koltuk, yakmadık loca bırakmazlar.

    3. bizim taraftar daha yeni yeni stada alışıyorken gösterilecek maça gelmeme tepkisi ile ciddi maddi manevi kayıplar olacak. bizim aksimize beşiktaşın kasası dolacak. mesele sadece bilet satışıyla kalmayacak. mesela taraftar protesto etti, stada küstü 35 bin kişi yerine 20 bin kişi geldi bir maça. arena'daki store'un satışları ve cafelerin, köftecilerin satışları da düşecek.(mesela ben böyle bir şey olursa bir daha maça gitmemeyi düşünüyorum)

    4. artık eski dost taraftar tipleri yok tribünlerde. ekilen nefret tohumları taraftarları kutuplaştırdı. iki taraf arasında gerginlikler yaşanacak.

    5. arena beşiktaş'ın ekonomisine ciddi katkıda bulunur. isterlerse bir de rivayı verelim. florya'nın satışından elde edilecek geliri paylaşalım. kendi ellerimizle rakibi besleyeceğiz.

    6. iki takımda seneye 3'er kulvarda mücadele edecek ve bizim stadın çimleri tek kulvarda tek başımıza oynuyorken bile bozuktu bütün sezon. şimdi 2 takım, 6 kulvar, haftada 2 maç, senede nereden baksan en az 60 maç(40 lig, 15 avrupa-hazırlık, 5 türkiye kupası maçı olsa). zemini düşünebiliyor musun güntekin?

    7. arena bile ilk kazmadan tam 4 yıl sonra bitirilebildi. üstelik eski başkanın açıkladığı gibi vaktinden erken açıldı. beşiktaş yeni stadı 6 seneden önce bitiremez. belki de hiç bitmez. senelerce bu iğrenç durumla baş başa kalırız.

    uzun lafın kısası oğlum bak git kadıköy'de oyna, olimpiyatta oyna, kasımpaşa'da oyna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın