resim
Cristian Eugen Chivu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Inter U19
Yaş:43
Uyruk:Romanya
  • 90
    savunma için gerekli bir transferdir. semihin yerine değil, ujfalusinin yerine düşünülüyor olmalıdır. gerektiğinde hakan baltayıda yedekler.

    semih kayayada ekstra katkısı olur.

    semih kaya bir senedir tomas ujfalusi gibi bir defans profesöründen öğrendiklerini yine bir savunma profesörü cristian chivudan öğrenecekleriyle harmanlar ve aynı ciddiyetle çalışmaya devam ederse muhteşem bir savunma oyuncusu çıkabilir ortaya.

    ayrıca şampiyonlar liginde tecrübeli oyuncu ihtiyacımızı karşılayacaktır.

    şampiyonlar liginde başarılı olmak için süper ötesi genç yetenekler yerine şampiyonlar liginin tozunu toprağını yutmuş tecrübeli oyuncuların takımda bulunması daha faydalıdır diye düşünüyorum.

    hagi taffarel ve popescu örnekleri malum ortada.
    sırf roberto carlosun varlığı ve tecrübesi bile fenerbahçe gibi avrupa kupaları özürlüsü bir takıma çeyrek final oynattı.

    son 10 yıl içerisinde avrupada üst düzey futbol oynamış adamlardan en az 1-2 tane sahada, kulübede, soyunma odasında mutlaka bulunmalıdır.

    göz bebeğimiz fernando musleranın sağlayacağı katkıdan çok daha fazlasını sağayacaktır eminim. belki onun kadar sahada olmayacaktır ama tecrübesiyle kimin nerede ve ne zaman olması gerektiği, nerede nasıl davranmaları gerektiği, hangi futbolcuya nasıl önlem almaları gerektiği konusunda genç oyuncularımıza saha içinde hocalık yapacaktır. genç oyuncularımızda yeteneklerini ortaya koyunca başarı gelecektir.

    inşallah hamit altıntop ile birlikte transferi gerçek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın