resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 532
    yapılan bir araştırmaya göre kendisi geçen sene real madrid'e transfer olduğunda "ah vah" diyen kişiler ile şu an gelmesine burun kıvıran kişiler %100 aynı kişilermiş. muhteşem iddialar, süper tespitler, harika argümanlar bunlar, isviçreli bilim adamları halt etmiş.

    ayrıca kendisinin 4-4-2 sağ kanatlığını tartışanlarla değil futbol konuşmak, kavgaya tutuşurum... çok mu barcelona izliyorsunuz birader? kafaya reset mi attınız?

    hamit altıntop denen adam "4-4-2 sağ kanadı" kursu açsa yeridir, kendisi bu bağlamda ülkenin en teknik, en çok yönlü ve en sağlam oyuncusudur.

    mesela david beckham; sadece frikikten mi ibaretti kendisinin süper yıldızlığı? bu adam 15 senedir dünyanın en iyi 4-4-2 sağ kanatlarından biri ve kendisini beckham yapan meziyetlerin hiçbirinin "kafalardaki o pırpır kanat oyuncusu" ile ilgisi yok. niçin? çünkü 4-4-2 oynuyoruz...

    modern futbola ayak uyduracağız diye milli takımda 4-3-3 çakması bir dizilişe geçip hamit altıntop gibi bir değeri nasıl kullanacağımızı bilemeyerek sağ beke koyduğumuz günler unutulmasın. allah'tan adam çok yönlüydü de sonra merkezi orta sahada çubuklu tosun, şaşı ve benzeri adamlar yerine kullanabileceğimizi akıl ettik... o dönemlerde de vardı sabri'ler, gökhan gönül'ler...

    hayret bir şey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın