• 142
    maçın ilk yarısında hakemlerin göksenin'e çaldığı çok basit bir faul vardı. hakemler arroyo şutu attıktan sonra göksenin'in ufacık bir müdahalesine faul çalıp, bizim adımıza maçın en iyi oyuncusunu gereksiz bir yere faul soktular.

    andric'in teknik faul aldığı pozisyona gelirsek teknik faulden önce (yanılmıyorsam) göksenin'in üçlük denemesinden sonra savunmadaki adam (barış hersek diye hatırlıyorum) resmen bütün vücuduyla çocuğun üzerine düştü ve ne hikmetse bu konulara duyarlı hakemler bu pozisyonu es geçip ribaunttaki dedovic'e faul çaldılar. bu pozisyonun dışında furkan'a çaldıkları bir steps pozisyonu var ki evlere şenlik... faul verebilirsin, hücum faul verebilirsin, hiçbir şey vermeyebilirsin ama şuna steps veremezsin. barış hersek'in 24 saniye bitmeden çıkardığı topda ise aptalca bir 24 sn hatası yaptılar; sonra kıvırmak için bonsu'nun faulünü es geçip topu beşiktaş'a verdiler.

    hakemler elbet bizim lehimize de hatalar yaptılar ama aleyhimize yaptıkları hatalar hem maçın en kritik dakikalarında oldu hem de yorum hatasıyla açıklanamayacak kadar kötü niyetli hatalardı. her ne kadar goygoycu beşiktaş taraftarı anlamasa da hakemlerin tüm bu saçmalıkları her şeyden önce kendi galibiyetlerine leke sürdü ki son çeyrekte rüzgar beşiktaş'ın arkasından esiyordu. velhasıl kelam muhtemelen son topta bitecek bir maç hakemlerin üstün gayretiyle berbat bir finalle bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın