• 1
    galatasaray kulübü başkanı ünal aysal'ın sözüdür.

    görünen köy klavuz istemez demirören'in yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. galatasaray maalesef tff'nin yönettiği geminin içindedir. gemi her gün biraz daha batmaktadır. geminin marka değeri dedikleri şey para havuzundan hortum yapan kişi ve kurumların yaptıkları hortumun legal ismidir.

    tüm kulüpler, oyuncular, menejerler eskisi gibi para havuzundan paylarını alamayacaktır. zaten almamalıdır. kirli parayı yok edecek adil oyun ve sporcu yeteneklerini geliştirebilen sistemleri olan kişiler tff'yi a dan den z yi ele geçirmelidirler. maalesef değerli kişilerin hak ettiği yerlere gelememesi sonucu değerlerin tamamı saniye saniye yok olmaktadır. değerli kişiler korunmalı, sevilmeli ve her daim teşvik edilmelidir.

    tff'nin 2. etik kurulu raporuna müdahale ettiği çok açıktır. pfdk'nın işin merkezinde bulunan kişileri ve kulüpleri aklaması ise komiktir.

    uefa disiplin komitesi kararı sonrası kulüp web sitelerinden avrupalılar türk düşmanı, onlarda şike yapmakta, biz temiziz sahaya bir şey yansımadı bilgileri servis edilecektir. yersen. ancak bunu yemeye hazır milyonlar hazır kıta beklemekte. başbakan ise bu türden bilgilerin en büyük referans kaynağı olacaktır.

    (bkz: yıldırım demirören'in tff başkanı olması)

    acilen a dan z ye temiz tff, temiz yönetim birlikteliği kurulmalıdır. cüneyt tanman, özkan sümer gibi oyunun temiz elleri sahneye çıkmalı bu tür kişiler korunup, yüreklendirilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın