• 242
    torbaları falan bir yere kadar önemli olan, esas püf noktasının fikstür olduğu lig.

    bugüne kadar gerek türk takımları olsun, gerek diğer ülkelerden sürpriz yükseliş yapan ekipler olsun, hepsinin ortak paydasının fikstür avantajını kullanmasını bilmek olduğunu düşünüyorum.

    ilk torbadan gelecek olan dev rakip ile ilk maçta içeride oynamak çok kilit mesela. adamların yıldızları triplerdeyken, hatta mümkünse form tutmamışlarken ilk maçta içeride ilk torba devine bir basmak lazım ki, şenlensin ortalık. bize yenildiği için tutuşacak olan dev, sonraki maçlarında kasacaktır. böylece 2.sıra için rakibimiz olacak olan 2.torba ve 3/4.torba takımlarının üstüne kudurmuş biçimde salmış olacağız kendisini. onunla dışarıda yapacağımız maça zaten yenilgi yazmıştık. kalan 5 maçta 15 puan alması bizim en büyük şansımız olur. iki rakibimiz ikişer maçında 0 çeker. biz bu takımları içeride yendiğimiz takdirde 9 puan oluruz. bu da böyle bir dağılımda gruptan terfi demek.

    aynı şekilde, 1.torba deviyle 3. ve 4.haftadaki ardışık maçları oynamak berbat bir fikstür olacaktır. muhtemelen ikide iki yapmadan bizim karşımıza gelecek, iyice form tutmuş olacak ve bizimle yapacağı 2 maçtan 6 puan almazsa işinin zora gireceğini düşünecek. evlerden uzak mazallah. döve döve dünyayı gezdirirler.

    istediğim takımlar ve bahsettiğim avantajlı fikstürü de örnekleyeyim de, tanımımız havada kalmasın.
    1.hafta: galatasaray-milan
    2.hafta: valencia-galatasaray
    3.hafta: montpellier-galatasaray
    4.hafta: galatasaray-montpellier
    5.hafta: milan-galatasaray
    6.hafta: galatasaray-valencia

    böyle bir fikstürden biz çıkarız aga. eğer bu takımlarla bu fikstürü çekersek, ertesi gün milli piyango bileti alacağım. ve tabii ki tanıdığım bir müneccim olmadığını ilan edeceğim ki, dedikodumuz çıkmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın