• 642
    biri gidiyor, biri geliyor. adam gibi bir adam çıkıp da adalet budur dedirtemedi bu memlekette. çok mu zor bu iş? yeni bir tff başkanı çıksa; yemişim siyaseti, uefa'yı, biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye muktediriz dese ya!
    türk futbolundan, türk sporundan bahsediyoruz. spor ahlakı herşeyin önünde gelir ve disiplin takimatları da temiz, adil oyunu korumak için vardır dese..
    hiç çekinmeden; gizli saklımız yok arkadaşlar, aklınızda ne varsa sorun dese. kanunlar, talimatlar bellidir; buna göre karar verilecektir, takım ismi vererek boş boş sorular sormayın dese. küçük takım, büyük takım diye birşey yok, adalet diye birşey var dese.
    şike yapmayanlar rahat olsunlar; kimseye suç isand edip haksızlık edecek değiliz ama şike yaptığını bilenler de istediği kadar konuşsun, sonuç değişmeyecektir dese..
    sorun arkadaşlar sorun, tek tek cevap vereyim dese. artık hiç bir futbolcu onurunu, namusunu sahada satamayacak, buna izin vermeyeceğiz dese. illa kendini satmak isteyen varsa da bunu sahalarımızda yapamayacak. o halde istediği otoban kenarında işine devam edebilir dese.

    yok mu şöyle çıkıp gerine gerine, gizlisi saklısı olmadan konuşabilecek bi babayiğit? bu kadar 'küçük' bir memleket miyiz biz arkadaş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın