resim
Cristian Eugen Chivu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Inter U19
Yaş:43
Uyruk:Romanya
  • 34
    ''sol ayaklı stoper muhakkak sol bek oynamıştır. oynamasa da oynayacaktır.'' diye bir lafım vardı. sözlüğe de yazmıştım sanırsam. bu herifin sol bekliği de öyle. sol ayaklı olduğu için sol bekte değerlendirildi. sağ ayaklı olsa asla sağ bekte denenmezdi. çünkü fıtratında beklik yok. o yüzden mümkümse sol bek chivu'yu geçelim. zira en kötü hakan balta > sol bek chivu.

    geriye ne kalıyor? stoper. stoper bu herif. bizim stoperde ihtiyacımız olan isim bekir gibi bi isim. yedek kalacak, yedek kalacağını bilerek gelecek, yedek olduğu halde idmanlarını aksatmayacak, yerli olacak, semih-ujfa ikilisinden birinin aşırı formsuzluğu ya da sakatlığında da formayı alacak ve sırıtmadan oynayacak.

    chivu bu tipte bir isim mi? değil. chivu'nun inter'de toplasan 10 tane iyi maçı var mı? yok. inter tarihinin en fiyasko 10 transferi listelense chivu o listeye girer mi? rahatlıkla. ama tüm bunlara rağmen bize gelse fark yaratır mı? yaratır.

    şimdi size soruyorum, tüm bu şartlar ışığında (ujfa'nın yaşı, cl, sol bek de oynuyor oluşu, son 5 yıldır top oynamaması, yabancı sınırlaması) chivu'yu galatasaray'a alır mısınız, alırsanız nerede kullanırsınız?

    sınav süresi, 75 dakikadir. ek kağıt alabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın